PRIJAVA NA TEČAJ ZA IZPIT ZA ČOLN
Tečaj je sestavljen tako, da tečajniki pridobijo vsa potrebna teoretična in praktična znanja za uspešno opravljanje izpita.
Izpit za čoln želim imeti ker:
OPIS TEČAJA
Na tečaju, ki obsega 12 šolskih ur (3 dni x 4 šolske ure, popoldan med 18 in cca. 21 uro)
in je v skladu z pravilnikom Uprave RS za pomorstv bomo pridobili znanja, ki so potrebna za uspešno opravljanje izpita. Tečaj je sestavljen iz večih poglavij, ki zavzemajo znanja na področju:

- Pomorskih predpisov
- Mornarskih del in veščin
- Pravil o izogibanju trčenja na morju
- Osnov motorologije
- Osnov navigacije
- Osnov motoroznanstva

OZNAČI TERMIN, KI TI NJBOLJ ODGOVARJA: *
IME PRIMEK *
Your answer
DATUM ROJSTVA
MM
/
DD
/
YYYY
Telefon / Mobitel : *
Your answer
Email: *
Your answer
PROSIM, DA ME KONTAKTIRATE, DA BOM LAHKO PRIDOBIL-A VSE ODGOVORE NA VSA MOREBITNA DODATNA VPRAŠANJA.
ŽELI DA ME KONTAKTIRATE PREKO:
GDPR - S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da I&V d.o.o. zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih I&V d.o.o., ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica,lahko od I&V d.o.o. zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov,imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu,me bo I&V d.o.o. v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service