Intresseanmälan KURS i löneförhandling
Detta är en INTRESSEANMÄLAN och EJ BINDANDE. Är du intresserad av att gå en kurs i löneförhandling?

Just nu går det att anmäla sig till kursen i Stockholm tisdag den 23 april kl 18-20:30 HÄR: https://www.ninalindstrom.com/hojdinlon/

Jag har coachat kvinnor i löneförhandling i över 15 år. Vissa har höjt sin lön med 40% på befintligt jobb - andra har fått högre ingångslöner än de tidigare ens kände sig bekväma med efter att de gått min kurs. Varför ska du begära högre lön? Om du inte har någon annan anledning så kan en tänka att du bidrar till att minska lönegapet mellan kvinnor och män om du får rätt lön.

Det finns mycket en kan göra för att påverka sin ersättning som anställd. Kursen baseras på en teoridel (ekonomisk psykologi) samt rätt förberedelser i form av att skaffa rätt information och praktik - att tänja på gränser genom att träna  själv.

Jag tjänade över 75 000 i fast månadslön för drygt fyra år sedan och långt mer när jag fakturerat som konsult. Min vision är att alla anställda skall landa på rätt lön oavsett bransch och att kön inte skall styra vad vi tjänar. Naturligtvis är kunskapen som förmedlas i kursen även värdefull för dig som själv anställer och förhandlar lön med dina medarbetare.

Jag har pluggat på KTH, Stockholms Universitet, Karolinska Institutet och tagit examen från Handelshögskolan.
I dag arbetar jag för att förändra skola och utbildning över hela världen genom att och inspirera coacha lärare, skolledare och entreprenörer. Samtidigt fortsätter jag att stärka unga tjejer genom teknikskapande baserat på neurovetenskap och modern psykologi.

Vänliga hälsningar
Nina Lindström
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn *
Epost *
Jag är intresserad av att delta i en kurs i...(fn endast Stockholm planerat) *
Föredrar du dag/kväll?
Clear selection
Intresserad av extra personlig coaching 25 min via Skype/telefon efter kursen?
Clear selection
Mobilnummer
Särskilda önskemål, tips eller förslag
Förslag på bra lokal?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy