Deelname Kaart VSGambia
Door het invullen van dit formulier geeft u toestemming tot publicatie van de hier opgegeven gegevens activiteitenkaart in het alleen voor leden toegankelijke deel van de website van VSGambia. U bent zelf verantwoordelijk voor het opgeven van de juiste gegevens. Met een berichtje aan vsgambia@gmail.com kunt u eenvoudig wijzigingen doorgeven.

U kunt hieronder meerdere locaties van uw activiteit opgeven.

Als u niet meer gezien wilt worden op de activiteitenkaart, stuur dan een berichtje met het verzoek de deelname te beëindigen. Bij het beëindigen van het lidmaatschap van de VSG vervalt ook automatisch uw deelname aan de activiteitenkaart.

Omdat er per locatie een aanwijzer komt op de kaart van The Gambia, dient u ook per locatie telkens een formulier in te vullen. Zodra uw activiteit op de kaart is opgenomen en een aanwijzer is geplaatst op de kaart ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Vul het onderstaande formulier of ga terug naar de de kaart door dit venster te sluiten.

Email address *
Naam *
Your answer
Naam van het project *
Your answer
Website indien aanwezig
Your answer
Facebookpagina indien aanwezig
Your answer
Klik hier https://www.google.com/maps/@13.1519134,-16.02945,8.56z voor plaatsbepaling met Google Maps. Ga naar de plek van uw project. Zoom zoveel mogelijk in. Ga daar met de cursor heen en druk op de rechter muisknop. Vervolgens klikt u op "Wat is hier". En u heeft de exacte coördinaten op zelfs een paar meter nauwkeurig. Vul vervolgens die coördinaten hier onder in 13.123456 -15.123456 Vermeld telkens op een nieuwe regel coördinaten met de plaatsnaam en mogelijk aanvullende informatie per locatie. *
Your answer
Korte omschrijving van de totale activiteit *
Your answer
Foto
U kunt eventueel een aansprekende foto mailen naar vsgambia@gmail.com. Deze foto wordt dan geplaatst bij de aanwijzer op de kaart.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service