Inscriere Discover: Școala 59
Cum ar fi dacă copiii noștri ar ști mult mai mult decât partea teoretică a vieții și ar începe să își pună în practică ideile de la o vârstă fragedă? Înscrie-ți copilul într-un proiect de limba engleză intensiv de o săptămănă, și urmărește-l cum învață tot mai multe despre lumea ce îl înconjoară!

Proiectul Discover se adresează elevilor din clasele 0 - 8 și se desfășoară în limba engleză, fiind susținut de către facilitatori internaționali, din țări precum Hong Kong, Turcia, Thailanda, și multe altele. Sesiunile sunt construite astfel încât la finalul proiectului, copiii să aibă parte de o experiență multiculturală, să își îmbunătățească limba engleză, și să își dezvolte calitățile de lider.

Proiectul se desfășoară pe o perioada de 4 săptămâni, însă fiecare dintre cele 4 este dedicată unei grupe de vârstă diferite. Copilul dumneavoastră poate participa la proiect în funcție de vârstă, după cum urmează:

17 iunie - 21 iunie -> Clasele 0 - 4
24 iunie - 28 iunie -> Clasele 0 - 4
1 iulie - 5 iulie -> Clasele 5 - 8
8 iulie - 12 iulie -> Clasele 5 - 8

Proiectul nu percepe nicio taxă obligatorie. Cu toate acestea, puteți dona o sumă care va ajuta organizația non-profit AIESEC București să acopere costurile cazării voluntarilor. Suma recomandată este de 25 RON.

Cont donații:
RO60RNCB0072049694950001
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy