Aanmeldingsformulier App GKv 'Pro Rege'
Tijdens de collecte heeft u het promotiefilmpje kunnen zien van onze eigen kerk-app. Een App waarmee u beschikt over de actuele agenda waar alle activiteiten van de kerk in staan, de ledenlijst van de gehele gemeente waar u zelf uw eigen profielfoto kunt uploaden, het kerknieuws digitaal kunt lezen, even wat geld kunt overmaken aan een goed doel of een speciaal moment met de gemeente kunt delen. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van wat u allemaal met de App kunt doen. Bent u al enthousiast en wilt u deze App ook? Om gebruik te kunnen maken van deze App hebben wij de volgende gegevens van u nodig.
Naam *
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
IBAN nummer (vanaf 18 jaar). Ben je jonger dan 18 jaar, vul dan je leeftijd in. *
Your answer
Door hieronder uw naam in te vullen geeft u GKv Pro Rege te Emmeloord toestemming om de bedragen, die u zelf heeft opgewaardeerd via de app, te incasseren. *
Your answer
Bedankt voor het invullen van het formulier. Zodra de ledenadministratie is bijgewerkt** zult u een uitnodiging ontvangen om de app te installeren. Een handleiding over het gebruik van de app kunt u vinden op de website van de kerk. Mocht u nog vragen hebben over de app dan kunt u mailen naar app@gkvemmeloord.nl.
**Het verwerken van de gegevens is een handmatig proces en kan in tijdsduur verschillen.
De gegevens die u heeft ingevuld, zullen worden bewaard in de kerkelijke administratie!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy