Sessió informativa: L’ESTATUT DE L’ARTISTA A DEBAT
22 de març de 10h a 13h a Fabra i Coats (Carrer Sant Adrià núm. 20. Metro Sant Andreu)
L’ESTATUT DE L’ARTISTA A DEBAT: IMPACTE SECTORIAL REAL?

El 29 de desembre de 2018 va entrar en vigor el Reial Decret- Llei 26/2018 en el que es van aprovar mesures d’urgències sobre la creació artística i la cinematografia. Aquestes mesures es centraven en: Fiscalitat, protecció laboral,Seguretat Social i compatibilitat entre prestacions per jubilació i ingressos per drets d’autor. Juristes i professionals de sector hem analitzat l’impacte i implementació real d’aquestes mesures i hem observat també que no s'han tractat prou altres propostes que varen presentar-se i que hagués estat interessant incloure per artistes intèrprets i executants. De totes aquestes qüestions i del que suposa per al sector l’aprovació d’aquestes mesures parlarem el proper dia 22 de març a la Fabra & Coats de 10 a 13 hores. Us hi esperem!!

La sessió serà conduïda per les advocades que formen part del departament Jurídic-Laboral de l’AADPC: Cristina Calvet i Andrea Leunda.
Nom: *
Your answer
Cognoms: *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon: *
Your answer
Ets membre d'alguna de les associacions organitzadores? *
Si és que no, de quin(s) sector(s) ets?
Acceptes que la teva imatge es pugui prendre durant aquesta sessió i que es pugui difondre a les webs i xarxes socials així com als materials de difusió de les entitats organitzadores? *
Ens vols fer arribar algun comentari? Endavant!
Your answer
D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades), s’informa que les dades de caràcter personal que se sol•liciten en aquest formulari s’inclouran en els fitxes de les entitats organitzadores. Les dades només s'utilitzen per a la gestió i comunicació concreta d'aquesta píndola formativa i mai seran utilitzades amb una altra finalitat i seran tractades amb la màxima confidencialitat. Els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat tot adreçant-se a les entitats a través del correu trobadaenllac@gmail.com.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service