Official Blogger Pass
Bloggerii pot participa la Webstock 2019 in baza unei acreditari ce le ofera acces gratuit la eveniment, prin completarea formularului de mai jos. Acreditarile sunt oferite nominal bloggerilor activi in social media, dupa agrearea conditiilor de participare, cu prioritate celor care au sustinut evenimentul in trecut.

Acreditarile vor fi acordate incepand cu data de 1 august, in mai multe serii, pana pe 30 septembrie. Acreditarile nerevendicate (neconfirmate) in termenul acordat vor fi redistribuite celor de pe lista de asteptare. Verificati de aceea in Junk/ Spam si in Promotions si Updates, daca folositi Gmail. Organizatorul isi rezerva toate drepturile de a acorda sau retrage acreditarile.

Cu prietenie,
Echipa Evensys
Prenume si Nume *
E-mail *
URL Blog *
Ce fel de blog / site ai? *
Required
Profil / Pagina Facebook *
Instagram
Twitter
Orasul de resedinta *
Telefon *
Motivatie - De ce doresti sa participi la Webstock 2019? *
Daca ai participat la o editie anterioara, te rugam sa ne lasi cateva link-uri reprezentative de anul trecut. Ai facut poze, un articol, o postare? Te invitam sa ne arati.
Unde doresti sa participi la Webstock? *
Required
De unde ai aflat despre eveniment? *
Required
IMPORTANT
Te rugam sa ne oferi acordul pentru a putea comunica cu tine, bifand casutele de mai jos.
Politica de confidentialitate *
Am luat la cunostinta prevederile Politicii de Confidentialitate disponibila aici: http://www.evensys.ro/politica-de-confidentialitate/
Acord Marketing *
Sunt de acord ca Evensys sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct, in vederea transmiterii de materiale informative privind cele mai potrivite evenimente Evensys pentru mine.
Iti poti schimba optiunile in orice moment, printr-un click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail primit de la noi sau printr-un mesaj la office@evensys.ro. Pentru informatii suplimentare despre termenii nostri de confidentialitate, viziteaza site-ul nostru.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy