IZOBRAŽEVANJA 2018/19 ZA VZGOJITELJE, UČITELJE IN STROKOVNE DELAVCE
Pomen kakovostno grajenega prostora in arhitekture želimo približati vsem, ki lahko to vedenje širijo naprej in s tem prispevajo k dvigu prostorskih vrednot, prostorske pismenosti ter bivanjske kulture naše družbe. V aktivni program vzgoje in izobraževanja otrok in mladine o prostoru in arhitekturi na območju celotne Slovenije vabimo čim širši krog vzgojno-izobraževalnih zavodov in kulturnih ustanov. Pedagogom ponujamo vso potrebno podporo, od izobraževanj do gradiv.

V vašo ustanovo pridemo z vsem gradivom, ki ga potrebujemo za izvedbo izobraževanja. Na spletni strani www.igrivarhitektura.org si lahko ogledate razpoložljive termine in si s spletno prijavo zagotovite želeni termin ter nižjo ceno.

Cena celotnega 8-urnega izobraževanja je 150,00 EUR + DDV na udeleženca. Potni in materialni stroški so zajeti v ceni. Vsak udeleženec prejme seznam literature in kratek povzetek predavanj z opisi delavnic. Posamezno izobraževanje je sestavljeno iz dveh srečanj po 4 šolske ure. Za prijave do konca leta 2018 nudimo 25 % popust na udeleženca.

Z veseljem pridemo v vsak vrtec ali osnovno šolo po Sloveniji.

Za vse informacije, vprašanja in dogovore smo na voljo na elektronskem naslovu info@igrivarhitektura.org

Vaše ime in priimek *
Your answer
Vaš e-mail *
Your answer
Vaša telefonska številka *
Your answer
Kraj in naslov ustanove *
Your answer
Izbran termin *
MM
/
DD
/
YYYY
Število udeležencev
Your answer
Dodatna vprašanja in komentarji za nas
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms