Bellevue Park - Intresseanmälan för lägenhet
Bellevue Park är en ideell förening med 5 stiftelser som medlemmar.
Man måste har fyllt 55 år för att söka en lägenhet och föreningen Bellevue Park fördelar lägenheterna utifrån stiftarnas intentioner av destinatärskretsar.
För att söka lägenhet hos oss på Bellevue Park måste en intresseanmälan skickas in och för att teckna ett hyresavtal för en lägenhet krävs en månadsinkomst på ca 1,5 ggr den aktuella månadshyran.
En kreditupplysning görs alltid innan kontraktsskrivning och vi godkänner inga betalningsanmärkningar.

Du ska bara anmäla intresse för lägenhet hos Bellevue Park om du är beredd att flytta till oss inom 1 till 2 år och du måste själv närvara vid lägenhetsvisning men får gärna ha med anhörig eller ledsagare vid behov.
Som sökande får man totalt tre erbjudande om lägenhet. Tackar man nej till samtliga dessa så förlorar man sin plats i kölistan och får inte fler erbjudanden.
Det är viktigt att mejladressen som anges i anmälan är rätt och hålls uppdaterad då de flesta av våra lägenheter kommer erbjudas via mejladressen som angivits.
Det är också viktigt att du avanmäler dig från vår bostadskö om du fått ett boende hos annat fastighetsbolag eller av annan anledning inte längre är intresserad av lägenhet hos Bellevue Park.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Lägenhetstyp - Önskemål *
Required
Uteplats - Önskemål *
Required
Övriga önskemål
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Bellevue Park.