Bijeenkomst voor adviseurs: verduurzaming zorg en routekaart CO2 reductie
Email address *
Hoe stel je een routekaart voor CO2-emissiereductie op?
Het expertisecentrum verduurzaming zorg (EVZ) organiseert deze bijeenkomst in het kader van de routekaarten voor CO2-emissiereductie in de zorg. Het EVZ wordt uitgevoerd door Stimular/MPZ en TNO in afstemming met de brancheorganisaties NFU, NVZ, ActiZ, VGN en GGZ Nederland.

In 2018 hebben de zorgbranches ActiZ, GGZ Nederland, VGN, NVZ en NFU de Green Deal 2.0 'Duurzame Zorg voor een Gezonde Toekomst' getekend. De zorgsector heeft meegedacht met het klimaatakkoord en afgesproken een eigen aanpak via routekaarten te ontwikkelen in plaats van via wetgeving. Dit bespaart tijd en het zorgt voor meer doelmatigheid.

Het doel is te komen tot 49% CO2-emissiereductie in 2030 en 95% in 2050. Om zorgorganisaties in de care daarbij te ondersteunen zijn een handreiking en tool ontwikkeld (https://milieuplatformzorg.nl/kennisbank/mpztool/), voor de cure is een tool in ontwikkeling. In de bijeenkomst gaan we in op de noodzaak en context van een routekaart en geven praktisch advies over het gebruik van de tools daarbij.
Wanneer?
Er zijn reeds diverse bijeenkomsten geweest voor instellingen uit de care en cure over de routekaart. Vanwege grote belangstelling vanuit de adviseurswereld organiseren we hiervoor een aparte bijeenkomst.
De bijeenkomst vindt plaats op:

6 maart 2020
09:00 - 13:00

Kampweg 55, Soesterberg
(Locatie TNO)
Programma
Tijdens de bijeenkomst wordt uitgelegd hoe je als adviseur kan meewerken aan het verduurzamen van de zorg en daarbij de routekaarten en beschikbare tools in kan zetten. Het programma bestaat in ieder geval uit de volgende onderdelen:

1. Inleiding & context
2. Toelichting op de handleidingen/tools
3. Terugkoppeling & Samenvatting

De bijeenkomst start om 09:00 uur en duurt tot 12:00 uur waarna er een lunch klaar zal staan.
Naam: *
Your answer
Adviesbureau: *
Your answer
Functie:
Your answer
Bij de bijeenkomst zal een lunch aanwezig zijn, heeft u daarvoor dieetwensen?:
Your answer
Graag tot ziens!
Met uw inschrijving geeft u het EVZ toestemming voor het gebruiken van uw contactgegevens, zodat wij u kunnen informeren over de bovenstaande bijeenkomsten en het eventueel publiceren van foto's waar u op afgebeeld staat, ter verslaglegging van de betreffende bijeenkomst.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Stichting Milieu Platform Zorgsector. Report Abuse