Aanvraagformulier Werchter Boutique 2017 NL
Beste,

gelieve dit formulier pas in te vullen na reservatie van je tickets (en niet eerder).

Via onderstaand formulier kan u een aanvraag indienen om gebruik te maken van de voorzieningen voor personen met een handicap tijdens Werchter Boutique (Robbie Williams) op zaterdag 8 juli 2017.

De gegevens die u invult worden enkel gebruikt voor Werchter Boutique en de interne database van Inter (het voormalige Intro). Inter verbindt zich ertoe persoonlijke gegevens onder geen enkele voorwaarde door te geven aan derden. U kan altijd vragen uw gegevens te wissen of in te kijken door een e-mail te sturen naar boutique@inter.vlaanderen

Personen met een handicap dienen SPECIALE TICKETS aan te kopen voor het gebruik van het rolstoelpodium. De tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 11 november om 11u00 en kunnen online besteld worden via volgende link: http://www.ticketmasterbelgium.be/prm/?id=20&lang=nl

Het platform is niet enkel bedoeld voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, ... komen in aanmerking voor deze tickets.

BELANGRIJK!!! De tickets zijn beperkt in aantal. Er kunnen max. 2 tickets voor het rolstoelpodium aangekocht worden. De tickets dienen op naam te staan van de persoon met een beperking, niet op naam van de begeleider!

Mensen die geen nood hebben aan het rolstoelpodium, maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten voor personen met een handicap (parking, ingang...), dienen geen speciale tickets te kopen, maar dienen ook onderstaand formulier in te vullen.

Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 15 juni 2017!

PERSOONSGEGEVENS
familienaam persoon met een handicap *
Your answer
voornaam persoon met een handicap *
Your answer
contactpersoon
enkel invullen indien de persoon met een handicap niet zelf de contactpersoon is
Your answer
e-mailadres *
Your answer
gsm-nummer *
Your answer
straatnaam *
Your answer
huisnummer *
Your answer
bus
Your answer
postcode *
Your answer
gemeente *
Your answer
land
enkel noodzakelijk indien geen adres in België
Your answer
Aard van de beperking *
Ook mensen met een tijdelijke beperking kunnen gebruik maken van de faciliteiten, geef dit dan duidelijk aan en verduidelijk bij 'anders'
Required
FACILITEITEN VOOR MENSEN MET EEN HANDICAP
Op basis van uw beperking wordt door Inter beslist van welke faciliteiten u gebruik kan maken. Gelieve ons een bewijs van handicap te sturen door een scan/kopie/foto van een medisch bewijs/blauwe kaart door te sturen naar boutique@inter.vlaanderen. Vermeld zeker uw naam & het evenement in alle communicatie. Vervolgens bevestigen we de goede ontvangst van het document en uw aanvraag.
Hebt u speciale tickets gekocht voor het rolstoelpodium? *
Dit is verplicht om gebruik te kunnen maken van het rolstoelplatform. Ook de begeleider dient in het bezit te zijn van een specifiek ticket voor het rolstoelpodium.
Hebt u een doorlaatbewijs nodig zodat u vlakbij de ingang voor mensen met een handicap kan parkeren? *
Hebt u een doorlaatbewijs nodig zodat u vlakbij de ingang voor bezoekers met een handicap afgezet kan worden? *
Mensen worden afgezet (en dus Kiss&Ride) in deze zone. Je kan er dus niet parkeren. De wagen rijdt nadien terug weg (blijft niet op het evenement) en er dient dus geen parkeerplaats te worden voorzien.
Wenst u gebruik te maken van de alternatieve ingang voor personen met een handicap? *
Max. 1 iemand mag u hierlangs vergezellen. Zo hoeft u niet in de massa aan te schuiven en kan u vlot binnen en buiten.
Heeft u assistentie nodig van onze Inter-vrijwilligers tijdens het festival? *
Gelieve aan te geven op welke manier u assistentie nodig zou hebben.
Required
Hebt u de behoefte een klapstoel mee te nemen op de festivalweide zodat u kan rusten indien nodig?
Mensen die slecht te been zijn mogen uitzonderlijk zelf een klapstoel meebrengen (aanvraag op voorhand is verplicht). Klapstoelen tot 50 cm. (zonder rugleuning) worden sowieso toegelaten. Hiervoor is geen aanvraag nodig.
Wenst u gebruik te maken van de ringleiding op het festival? *
Een ringleiding zorgt ervoor dat voor mensen met een hoorapparaat alle randgeluiden worden weggefilterd. Zo kan optimaal van een optreden genoten worden.
Als er relevante zaken zijn die nog niet aan bod zijn gekomen in de vragenlijst, dan kan u die hieronder kwijt.
Your answer
Ik begrijp dat mijn aanvraag pas definitief is na het doorsturen van een medisch bewijs of een kopie van de blauwe parkeerkaart, én na het ontvangen van een goedkeuring per mail. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Toegankelijk Vlaanderen. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms