Înscriere workshop online Andrei Belgrader
Workshopul va avea loc în zilele 16, 17, 19, 20 noiembrie 2020, între orele 19:00-22:00. Evenimentul face parte din seria de seminarii exploratorii intitulată „Actorie - perspective actuale”, organizată în cadrul Departamentului de Actorie, în colaborare cu Școala Doctorală UNATC.

Conferința se va ține pe ZOOM Meeting, așa că vă rugăm să completați următoarele câmpuri. Aceste informații sunt folosite pentru a vă putea trimite datele de conectare și pentru a avea o evidență a participanților. De asemenea, vă cerem acordul pe această cale să înregistrăm și să facem capturi de ecran pe care să le folosim pentru promovarea evenimentului și să le păstrăm în arhiva UNATC.

Prin completarea acestei fișe de înscriere, îmi exprim în mod expres consimțământul ca UNATC să prelucreze datele mele cu caracter personal (inclusiv fotografii, video etc.) care sunt oferite de către mine, fără a fi constrâns, și care vor fi folosite pentru întocmirea raportului prezentat la M.E.C. după încheierea activității. Confirm că sunt cunoscător al drepturilor prevăzute de Regulamentul General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016, prin care pot să-mi retrag în orice moment consimțământul acordat cu privire la contactare/informare.
Numele și prenumele *
Student/profesor *
Anul de studii *
Adresa de e-mail *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale. Report Abuse