Tientjeslid P.U. Bois le Duc
Door het invullen van dit inschrijfformulier meld je jezelf aan als tientjeslid van Pétanque Union Bois le Duc. Dit met de intentie om een volwaardig verenigingslidmaatschap aan te nemen op het moment dat de vereniging de beschikking heeft over een eigen accommodatie (lees: 16 met LED-verlichting uitgeruste buitenbanen op het terrein van voetbalvereniging s.v. C.H.C. aan de Fuik 10 in ‘s-Hertogenbosch).

Met het invullen van dit inschrijfformulier dien je het tientje (€ 10,-) direct over te maken op bankrekening NL80RBRB0200491482 t.n.v. Pétanque Union Bois le Duc onder vermelding van ‘Tientjeslid’.

Zodra de accommodatie van Pétanque Union Bois le Duc is gerealiseerd ontvang je hiervan automatisch bericht. Als je in reactie daarop aangeeft ook daadwerkelijk een volwaardig verenigingslid te willen worden, dan zal het reeds betaalde bedrag in mindering worden gebracht op de contributie voor het eerste volledige lidmaatschapsjaar. Indien je daarvan afziet dan vervalt het bedrag aan de vereniging.

Meer informatie: www.puboisleduc.nl.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Achternaam *
Captionless Image
Tussenvoegsel(s)
Captionless Image
Roepnaam *
Captionless Image
Geslacht *
Captionless Image
Straatnaam & huisnummer *
Captionless Image
Postcode *
Captionless Image
Woonplaats *
Captionless Image
Telefoonnummer
Captionless Image
Mobiel telefoonnummer *
Captionless Image
E-mailadres *
Captionless Image
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy