Inschrijvingen overgang 2020 Scouts en Gidsen Hever-Schiplaken
Beste leden, ouders, sympathisanten

Via dit formulier kunnen jullie je met jullie bubbel inschrijven voor onze overgang. Deze zal uitzonderlijk doorgaan op zowel vrijdag- als zaterdagavond, 18 en 19 september, van 19u-1u.
Op beide avonden zullen we de nieuwe leidingsploegen aan jullie voorstellen en de befaamde diareeks tonen, deze zal vermoedelijk starten rond 21u30.

Tijdens de overgang zullen er ook enkele extra regels gelden zodat alles veilig te verloopt. We sommen deze zaken even voor jullie op:
• Bij aankomst op het terrein zal iedereen langs een aanmeldingspunt moeten passeren zodat wij kunnen bijhouden welke bubbels aanwezig zijn. Bij het aanschuiven voor deze registratie willen wij vragen om zeker 1,5m tussen de verschillende bubbels te houden en een mondmasker te dragen.
• Elke bubbel zal een tafel toegewezen krijgen en moet ook aan deze tafel blijven zitten voor de rest van de avond.
• Voor de bubbels volgen wij de regels die momenteel gelden. Dit betekent dat je voor maximum 10 personen een tafel kan reserveren. Ook -12-jarigen tellen mee in deze bubbels.
• Bij het aankomen en het verlaten van het terrein, maar ook wanneer je rechtstaat van je tafel om bijvoorbeeld naar het toilet te gaan, moeten alle +12-jarigen een mondmasker dragen.
• De bediening zal dit jaar aan tafel gebeuren. Jullie kunnen dus rustig gaan zitten en de leiding de rest van het werk laten doen.

Na het invullen van dit formulier zullen jullie een bevestigingsmailtje ontvangen.

Tot op de overgang!
De leiding
Email address *
Naam en voornaam contactpersoon bubbel *
Datum *
Aantal personen bubbel *
Gsm-nummer contactpersoon (voor contact tracing) *
Vragen of opmerkingen?
Stuur gerust een mailtje naar grl@heverschiplaken.be!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy