Intresseanmälan 2021: JUL på Övedskloster
Välkommen att anmäla ditt intresse för att ställa ut under JUL på Övedskloster 2021!
Som vanligt har vi fokus på mat och hantverk från lokala företagare, men alla är hjärtligt välkomna med en ansökan.

Vi kommer att skicka ut bekräftelse på plats i slutet av augusti eller början på september. Om man inte får plats i första urvalet placeras man i kö där platserna fördelas löpande.

OBS! När du fyllt i och skickat in ska du får en bekräftelse från systemet-får du inte det har du gjort något fel tex fyllt i fel e-post.

Julmarknadsdatum 2021: 10-12/12
Fredag öppet kväll: kl. 15-20
Lördag öppet: kl 11-17
Söndag öppet: kl. 11-17

Varmt välkommen med din anmälan!
God Jul! Nu gör vi årets bästa julmarknad!

Med vänlig hälsning
Johanna Ramel

Har du någon fråga är du varmt välkommen att skicka ett mail till: jul@ovedskloster.com
Email address *
Förnamn: *
Efternamn: *
Mobilnummer: *
Namn jag vill ställa ut under, alt företagsnamn: *
Adress *
Postnummer *
Ort *
Beskrivning av lokaler / platser
Totalt finns det 120 utställarplatser tillgängliga på 7 olika ställen. Lokalerna skiljer sig åt i pris och alla priser är ex. moms. Vid beställning av mer än en plats ökar priset i proportion till beställningen.

Gamla Mjölkstallet, ca 55 platser, betonggolv och värme finns. Plats i marknadsstånd (1,8 m långt och 0,8m brett). El ingår. Pris: 2400 kr. (I hallen finns även några större platser för egna bord som offereras separat).

Stenstallet, ca 7 platser, varav 5 st i hästboxar (ca 6 kvm). Här bygger man upp sin egen lilla butik. Betonggolv, el och värme men kan bli relativt kallt. Pris: 2300 kr.

Ardennerstallet, ca 8 platser, i marknadsstånd (1,8m*0,8m). Värme och el. Pris: 1600 kr.

Logen, ca 15 platser, i marknadsstånd (1,8*0,8), första hallen ( och sista) besökarna möter på området. Uppbyggt i lada med halmväggar. El ingår, ej värme i lokalen. Inga kyldiskar pga brandfara. Pris: 1600 kr.

Volièren, ca 10 platser med egna bord (max 1,8 m) i en härlig slottslokal i parken. Här finns vatten, el och värme. Pris: 2000 kr.

Orangeriet, ca 10 platser med egna bord, i Övedsklosters gamla växthus. Vackraste lokalen på Övedskloster. Ej värme. Pris: 1800 kr.

Ute, 10 platser i marknadsstånd och skjul på marknadsplatsen. Pris: 1000 kr per plats i marknadsstånd. Vill du ställa ut i vagn eller egen uppbyggt monter måste bild skickas till jul@ovedskloster.com och vi offererar pris.
Beskrivning av lokaler / platser *
Om jag inte får mitt förstahandsval vill jag ställa ut här: *
Vilken/vilka kategori(er) av utställare tycker du att du tillhör: *
Required
Obs! Försäljning av mat eller servering till våra besökare måste anmälas oavsett om det sker i marknadsstånd eller från annan plats. Denna typ av försäljning offereras separat från oss. Kryssa i att du vill ha servering ovan.
Detta tänker jag sälja (beskriv dina produkter): *
Är du/företaget från Skåne eller har anknytning till Skåne? *
Övriga önskemål:
Har du ställt ut hos oss tidigare? *
Övrigt ni vill ange el önska:
Villkor
Detta är en anmälan till JUL på Övedskloster 2021

JUL på Övedskloster är en julmarknad med fokus på närproducerat och lokalt med främst Skåne som upptagningsområde. Vi prioriterar alltid utställare från regionen med egenhändigt producerade varor. Tänk på att du måste ange exakt det du tänker sälja, och JUL på Övedskloster förbehåller sig rätten att be dig ta bort varor du inte anmält att du tänker sälja. Du är ansvarig för att ha och medta erforderliga tillstånd för denna försäljning, tex livsmedelstillstånd.

Efter att vi hanterat alla anmälningar återkommer vi med en bekräftelse på plats eller med ett besked om att vi tyvärr inte kunnat bereda plats än så länge. Om ingen plats tilldelats, men man passar i urvalskriterierna, så placeras man automatiskt i kö.

Om du tilldelats plats men inte längre är intresserad av att ställa ut måste detta omgående, senast 14 dagar efter besked, meddelas för att du ska slippa betala utställaravgiften. Vid senare avanmälan debiteras halva kostnaden om det fortfarande är mer än 14 dagar kvar till JUL på Övedskloster. Om avanmälan sker med mindre än 14 dagar kvar till JUL på Övedskloster debiteras hela avgiften.
Jag har förstått och godkänner årets villkor och bestämmelser *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Övedskloster. Report Abuse