PRISTOPNA IZJAVA ZA ČLANSTVO V KD RAM


Izpolni obrazec in postani član/članica KD RAM!


KD RAM je športno društvo ustanovljeno z namenom vzpodbujanja in organiziranja športno-rekreativnih dejavnosti namenjenih kolesarjem v najširšem pomenu. Sedež ima na Vrhniki. Združujemo vse ljubitelje kolesarstva in se povezujemo širše, z vsemi skupnostmi in interesnimi skupinami, ki delijo naše vrednote.


Naši cilji so:

• Organizirati in vzpodbujati kolesarske aktivnosti na področju rekreativnega, tekmovalnega, turnogorskega, BMX kolesarstva in drugih kolesarskih športov;

• Gojiti etične vrednote med člani v smislu spoštovanja okolja, narave in zdravega življenjskega sloga;

• Usposabljanje članov za vodenje tečajev, turnih izletov, organiziranje dogodkov, gradnje kolesarskih prog in spretnostnih poligonov.

• Spodbujanje razvoja kolesarstva, izboljšanje infrastrukture, gradnja turnih poti, spretnostnih poligonov in športnega načina življenja ter pomagati pri razvoju turistične ponudbe za kolesarje.Članarina za koledarsko leto znaša 25 evrov.

S članstvom pripomoreš k razvoju našega društva in vzpodbujaš športni duh v lokalni skupnost.

Vsi člani imate številne ugodnosti pri nakupu kolesarske opreme, udeležbi na klubskih turah in dogodkih ter drugih storitvah. Seznam ugodnosti bomo sproti dopolnjevali.


Članarino poravnaš s plačilom na

TR56 0202 7026 3353 066 odprt pri NLB
ali
direktno na Paypal računa na naslov: kolesarsko.drustvo.ram@gmail.com,

kopiraj naslov v brsklanik in hitro plačaj članarino: paypal.me/kolesarskodrustvoram


Po izvršenem plačilu zaprosi za članstvo v FB skupini KD Ram, da boš lahko dostopal do vseh vsebin in klubskih dogajanjih.


Hvala za vašo podporo!
Ime in priimek *
Ulica, hišna številka *
Poštna številka, kraj *
Email *
Telefon *
Velikost T-shirta *
Ime tvojega Facebook profila: *
Soglasje
Z oddajo svoje pristopne izjave soglašam, da lahko KD Ram zbira in uporablja moje osebne podatke za beleženje članstva, informiranje in koriščenje klubskih ugodnosti pri zunanjih ponudnikih storitev. Soglašam, da lahko KD Ram zbira in posreduje moje podatke zunanjim izvajalcem v obsegu, ki je potreben za koriščenje popustov in drugih klubskih ugodnosti.
Pristopna izjava *
Required
Komentar
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy