Adatvezérelt HR, digitalizáció, HR tech megoldások, valamint: Munkaerőhiány - munkaerőmegtartás és robotizáció 8 kelet-európai országban végzett vizsgálat tükrében (2020. május 21.)
INNOVATÍV HR MEGOLDÁSOK PROGRAMSOROZAT II. ÉVAD 3. rendezvény
A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2020. 05. 19. kedd 12 óra.
A programra elsősorban vállalati közép- és felsővezetők, menedzserek, HR vezetők, HR munkatársak, HR szakértők, tanácsadók, coachok, szervezetfejlesztők, trénerek, Szervezés-vezetés és HR szakokon tanító tanárok, - tanuló diákok jelentkezését várjuk.
A Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ) és Milton Friedman Egyetem (MFE) INNOVATÍV HR MEGOLDÁSOK programsorozatának rendezvényein képfelvétel készül.
A regisztráció során megadott adatokat a hatályos jogszabályok szerint kezeljük, és csak a rendezvény szervezése keretében használjuk fel.
A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a rendezvényen róla képfelvétel készüljön, s ezeket a HSZOSZ és az MFE a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.
Email address *
Név *
Szervezet neve
Telefonszám
Munkakör/beosztás
Köszönjük jelentkezését!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy