Ilmoittautumislomake
Hyvinvointiryhmä kahden kulttuurin parien suomalaistaustaisille puolisoille.
Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Tarjoamme lähtökohtaisesti kasvisruokaa. Onko sinulla muuta ruokavaliota tai allergioita? *
Required
Tarvitsetko lastenhoitoa ryhmän ajaksi? *
Millainen sinun ja puolisosi tausta ja tarina ovat? Kerro mielellään lauseella tai parilla esim. hänen kotimaastaan, yhteisestä kielestänne, kauanko olette olleet yhdessä / Suomessa, mitä hän tekee, jne. Voit valita mitä kerrot, tiedot auttavat ryhmän valmistelussa. *
Your answer
Ryhmän ensimmäisessä tapaamisessa käsitellään puolison kotoutumisen ja työllistymisen tukemista. Mitä odotuksia sinulla on tälle kerralle?
Your answer
Ryhmän toisessa tapaamisessa käsitellään omaa jaksamista ja psyykkistä hyvinvointia. Mitä odotuksia sinulla on tälle kerralle?
Your answer
Ryhmän kolmannessa tapaamisessa käsitellään parisuhdetta, rooleja perheessä, sekä kieli- ja kulttuurierojen käsittelyä parisuhteessa. Mitä odotuksia sinulla on tälle kerralle?
Your answer
Ryhmän neljännessä ja viimeisessä tapaamisessa käsitellään osallistujien toiveiden mukaan päätettävää aihetta. Mitä juuri sinä haluaisi tällä kerralla käsiteltävän? Mistä olisi sinulle eniten hyötyä?
Your answer
Onko mitään muuta mitä haluat jakaa ennen ryhmän alkua? Tässä voit myös kertoa tarkemmin ruokavaliostasi ja allergioistasi, sekä lastesi iät ja mahdolliset allergiat mikäli tarvitset lastenhoitoa ryhmän ajaksi.
Your answer
Mistä sait tietää ryhmästä? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service