Påmelding til Sportshunder
Håper du finner kurset du er ute etter!
Vi tar forbehold om at kurs kan være fulle, du vil da få en mail om det. Vi tar også forbehold om at det blir tilstrekkelig antall deltakere på kurset.
Email address *
Fornavn, etternavn på fører(e) *
Your answer
Postnummer, gate *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Mailadresse *
Your answer
Navn på hund *
Your answer
Rase på hund *
Your answer
Fødselsdato på hund *
MM
/
DD
/
YYYY
Hvor fikk du vite om kurset?
Velg kurs *
De fleste vil gå en gang i uka samme dag som kursoppstart om annet ikke er oppgitt. Da går kursene går enten kl 18.00-19.30 eller 19.45-21.15. Dersom du ikke får svar på påmeldingen innen få dager, ta kontakt på mail
Egenerklæring *
Jeg er oppmerksom på at jeg deltar på kurset på eget ansvar og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake og jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Sportshunder AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Sportshunder AS har ingen forsikring som dekker eventuelle skader. Dette må hver deltaker sørge for selv.
Required
Avmelding *
Påmelding er økonomisk bindende. Ved avbestilling senere enn 30 dager før første kurskveld belastes 50% av kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 14 dager før første kurskveld belastes hele kursavgiften. Avbestilling må skje skriftlig. Betalte plasser kan fritt benyttes av andre. Merk at på noen kurs gjelder andre avbestillingsregler og det vil da være angitt i kursinnbydelsen.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms