Kysely Suomen Geologisen Seuran toimintaan liittyen
Toivomme tähän kyselyyn vastauksia sekä SGS:n jäseniltä että heiltä, jotka ovat eronneet seurasta tai eivät koskaan ole olleet Seuran jäseniä. Kyselyn vastauksia käytetään SGS:n toiminnan kehittämiseen sekä Geologi-lehteen 6/2021 kirjoitettavan artikkelin pohjana. Olemme kiitollisia kaikista vastauksista! Voit vastata kysymyksistä osaan tai kaikkiin. Kysely on anonyymi.

Suomen Geologisen Seuran kotisivut: https://www.geologinenseura.fi/

Kysely on auki perjantaihin 17.9. asti.

Älä lähetä salasanaasi tai muita henkilötietoja Google sheet -lomakkeen kautta.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Taustatiedoksi: oletko *
1) Jos kuulut Suomen Geologiseen Seuraan (SGS), mitkä ovat sinulle tärkeimmät syyt olla SGS:n jäsen? Voit valita useamman.
Tässä kohdassa voit täsmentää edellisen kysymyksen (numero 1) vastaustasi, myös muiden vaihtoehtojen osalta kuin "muu, mikä".
2) Jos et ole jäsen, miksi? Tai jos olet ollut SGS:n jäsen, mutta sittemmin eronnut, mitkä olivat syyt tähän? Voit valita useamman.
Tässä kohdassa voit täsmentää edellisen kysymyksen (numero 2) vastaustasi, myös muiden vaihtoehtojen osalta kuin "muu, mikä".
3. Koronan myötä myös SGS:n toiminta on painottunut keväästä 2020 alkaen verkkoon. Mikä on ollut tässä muutoksessa mielestäsi toimivaa/parasta? Mitä olet jäänyt kaipaamaan?
4. Mikä SGS:n toiminnassa on hyvää?
5. Miten SGS voisi kehittää toimintaansa tulevaisuudessa?
6. Miten näet geologian/geotieteiden alan kehityksen Suomessa tulevaisuudessa? Ja miten SGS voisi olla tässä muutoksessa mukana?
7. Miten näet geologian/geotieteiden alan kehityksen maailmanlaajuisesti?
8. Vapaa palaute:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy