Jeg vil gerne søge om at få en mentor
FEDT! Det kan vi godt forstå :)

ANSØGNINGSFRIST:
Den 23. september 2020

Det her er ansøgningsskemaet, du skal udfylde, hvis du gerne vil have en mentor på dit 1. semester.

Før du udfylder det, er det en god ide, at du har sat dig ind i, hvad mentorordningen er. Det har du måske allerede gjort - hvis ikke, kan du læse om det lige her:

http://realitybites.dk/mentorordningen/nye-studerende-2

Som mentee får du tilknyttet en mentor sammen med en gruppe af 3-5 andre nye studerende fra samme Bach-retning som dig selv. Sammen med mentoren vil I afholde ca. 4 møder i løbet af dit 1. semester. Ideen med at være en gruppe nye studerende om én mentor er, at gruppen kan dele erfaringer, oplevelser og udfordringer. Dette skaber en fælles refleksion, og det er her, vi kan lære så meget af hinanden. Mange af de tilbagemeldinger, vi får fra nye studerende, er, at det har været rart at høre, at andre også sidder med de samme oplevelser og udfordringer, men at der også altid er nogen, der kan hjælpe med de spørgsmål, man måtte have.

Hvis du tilmelder dig mentorordningen, er det derfor vigtigt, at du er klar på at møde op til de ca. 4 møder, som I sætter sammen med mentoren, så I alle kan få det optimale ud af jeres fællesskab og møder.

Alle de informationer, du skriver i din ansøgning, vil udelukkende blive brugt til at sikre, at du får den mentor, der passer bedst til dig.

Når du har udfyldt din ansøgning, modtager du en mail om, at vi har modtaget din ansøgning. Senest den 1. oktober får du at vide, om du har fået en mentor.

NB: Vi bestræber os på at opfylde alles ønsker om at få en mentor. Vi kan desværre ikke garantere, at antallet af ansøgninger fra nye studerende går lige op med antallet af mentorer. Derfor anbefaler vi også, at du gør dig umage med din ansøgning.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy