Påmelding Hypercamp 2021
Velkommen til årets beste eventyr - Hypercamp!
Leiren finner sted på Solbakken Folkehøgskole 19.-23. juli. Meld deg på i skjemaet under. Deltakelse på Hypercamp 2021 koster 800 kroner for medlemmer av Hyperions medlemsforeninger, og 1000 kroner for ikke-medlemmer.

Søknad for å være mannskap finner du også i denne påmeldingen!

Følg også med på nyheter og oppdateringer på www.hypercamp.no. Har du spørsmål, kan disse henvendes til info@hypercamp.no

NB: Dersom du er mellom 20-25 år så må du sette deg på venteliste for å kunne delta på hypercamp 2021 som deltaker. Dette er for å følge retningslinjene for aktivitet rettet mot barn og unge under pandemien. Dersom du ønsker å være med vil du få beskjed dersom det blir åpne plasser mot slutten av påmeldingen eller det kommer nye anbefalinger som gjør det mulig å arrangere en trygg og smittefri sommerleir fra alle mellom 15-25.
Email *
Personvern *
I dette skjemaet ber vi om sensitive personopplysninger. Dette er eventuelle allergier og eventuelle helse- eller sykdomsforhold som vi bør vite om. Dette er informasjon som kun skal benyttes på forhånd av og under arrangementet, til matservering og individuell tilrettelegging når det kommer til blant annet overnatting eller dersom det skulle være noe helsemessig som vi må ta hensyn til. Sensitive personopplysninger vil bli slettet i etterkant av arrangementet. Informasjonen blir kun behandlet av Generalsekretær, styreleder og aktivitetsekretæren med ansvar for arrangementet. Informasjonen som du oppgir i dette påmeldingsskjemaet behandles etter Hyperions personvernsreglement, som du kan lese her: http://n4f.no/wp-content/uploads/2018/06/Personvernsreglement-for-Hyperion.pdf
Required
Fornavn *
Etternavn *
Kjønn *
E-post *
Her er det viktig at du oppgir en e-post du bruker fordi viktig informasjon om Hypercamp vil bli sendt hit.
Telefonnummer *
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresse *
Postnummer og sted *
Navn på nærmeste pårørende *
Vi trenger å vite hvem vi skal kontakte, skulle det skje noe med deg under leiren. Er du under 18 år, må du oppgi din foresatte/verge som nærmeste pårørende.
Telefonnummer til nærmeste pårørende *
Matallergier eller preferanser vi bør ta hensyn til?
Her ønsker vi at du beskriver eventuelle matallergier så detaljert som mulig, i tillegg til matpreferanser. Det kan for eksempel skrives slik: "Jeg er allergisk mot peanøtter, kan ikke spise eller være i samme rom. Får kraftige reaksjoner."
Har du noen helserelaterte utfordringer vi bør ta hensyn til eller være oppmerksom på?
For at alle skal få en best mulig sommerleir, ønsker vi at du oppgir om du har helserelaterte utfordringer vi må ta hesyn til. På denne måten kan vi sørge for at du har det du trenger for å ha det bra på leir.
Noe annet vi bør vite?
Jeg melder meg på som: *
Her velger du hvilken kategori du vil melde deg på til.
Hvilken T-skjorte størrelse bruker du (alle deltakere får en t-skjorte fra årets sommerleir): *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hyperion - N4F. Report Abuse