Nu-Pu TottisTreenit KEVÄTkausi2017
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Nu-Pun Treeneihin, ilmoittautuminen on sitova. Valitse päivämäärä ja aihe mille kerralle haluat osallistua aina ennen jokaista treeniä. Sinulla on aikaa tehdä ilmoittautuminen aina ennen klo 12:00 sen päivän treeniä mihin olet ilmoittautumassa. Toki voit myös valita etukäteen kaikki treenit joihin aijot osallistua. Lomaketta voi muokata, joten olisi toivottavaa kouluttajien kannalta että ilmoittaisit myös esteestä. Sen voit tehdä muokkaamalla jälkikäteen vastaustasi, mutta teethän senkin aina ennen klo 12:00 kuluvan päivän treeniä.

Aiheita koko keväälle ei ole vielä lyöty lukkoon- joten voit myös ehdottaa niitä lomakkeen lopussa. Julkaisemme aiheita sitä mukaan kun niitä tulee. Paikkamakuita pyrimme ottamaan jokaisella kerralla tarpeen mukaan. Kouluttajana riippuen osallistujamäärästä Sanna Manner tai Elisa Lindqvist tai molemmat.

HUOM!! 18.4 tiistaina ei ole treenejä vaan ne siirtyvät Keskiviikolle ainakin kesätaukoon asti. Eli ensimmäinen keskiviikkotreeni 19.4!!! Samalla aloitamme valmistautumaan kesäkuun 18pv KÄYTTÄYTYMISKOKEESEEN (joka anottu ja hyväksytty) Kevään / alkukesän treeniaiheet siis kaaviosta otettuja.

TERVETULOA Tottistelemaan koirasi kanssa - iloinen koira korvaa huonoimmankin päivän!

Valitse siis ensin päivä/t ja aihe joille haluat osallistua, sen jälkeen kerro nimesi ja koirasi nimi. Lopuksi voit antaa ideoita treenien aiheille.

Treenit joihin osallistun *
Ohjaajan nimi *
Your answer
Koiran / Koirien nimi *
Your answer
Ehdotukseni Aiheeksi
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service