Deelname workshop 'Schilderen met je kleinkind', maart 2021
Wie wil dat nou niet: samen met je kleinkind een fantasierijk schilderij maken? Bij Perspectief kan op zondagmiddag 7 maart elke opa of oma onder leiding van Fré Ham samen met één kleinkind (bij voorkeur vanaf ongeveer 5 jaar) een kleurrijk kunstwerk schilderen.

Op een vel stevig (passepartout)karton worden eerst met acryl diverse felle kleuren aangebracht. Daarna schilderen de koppels er naar hartenlust stippeltjes, lijntjes bloemetjes of andere versieringen op. Als alles droog is kunnen de kinderen, met hun rijke fantasie, daar fantasiedieren van maken. Met behulp van de grootouders krijgt de achtergrond tot slot een basiskleur waardoor de kleurrijke dieren bijna het schilderij uit springen! De werken van kunstenares Elke Trittel zullen deze middag een bron van inspiratie kunnen zijn.

Graag zelf de verf en penselen en een schort of oud overhemd meenemen, voor het karton wordt gezorgd.

De kosten per koppel voor deze gezellige workshop zijn € 20,00 voor leden en € 25,00 voor niet-leden. Cursusgeld uitsluitend contant betalen bij aanvang van de cursus. Tot één week voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Deze workshop wordt gegeven op zondagmiddag 7 maart 2021, van 13.30 tot 16.00 uur in atelier 1, en staat onder leiding van Fré Ham.

Het bestuur van Perspectief heeft er alles aan gedaan om de ateliers volgens de richtlijnen van het RIVM in te richten.

Meer informatie over deze zomerworkshop is te vinden op https://perspectiefcastricum.nl/2020/10/22/workshop-schilderen-met-je-kleinkind/

Klik na het invullen van dit formulier op 'verzenden'. Je krijgt dan een bevestiging van ontvangst van je aanmelding.
De cursus gaat door bij voldoende deelnemers, en 'vol = vol'. Daarom is je aanmelding pas definitief nadat je van de cursusleider een bericht hebt ontvangen over plaatsing.
Email address *
Je voornaam of voorletters *
Je achternaam *
Je straat en huisnummer *
Je postcode en woonplaats *
Je telefoonnummer *
Ben je lid van Perspectief *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy