Prijava za događaj: Inovacije u poljoprivredi
U četvrtak, 3. februara, od 10 časova, održaće se onlajn događaj na temu Prilike za inovacije u poljoprivredi, jedan od mnogih koji se održavju u okviru sedmog po redu multikongresa Serbian Visions.

Teme koje će učesnici imati prilike da čuju, na ovom konkretnom događaju, vezane se za aktivnosti i projekate koje sprovodi EIT Food Hub u Srbiji. Učesnici će moći da se upoznaju sa biznis programima kao što su Seedbed, Food Accelerator Network and RisingFoodStarts koji za cilj imaju podržavanje startapa u oblasti poljoprivrede, a prilagođeni su različitim fazama razvoja u kojima se startapi nalaze. U okviru ovog događaja, učesnici će moći da čuju nešto više o poljoprivrednim inovacijama u Srbiji, konkretno iskustvo AltPro tima koji je pobednik na ovogodišnjem Challenge Labs programu, osmišljenom sa ciljem mapiranja glavnih izazova u oblasti poljoprirvrede i pružanja adekvatnog odgovora na njih, i benefitima koje im je ovaj program doneo za razvijanje njihovog proizvoda.

Učešće na ovom događaju je besplatno, a svi učesnici će nakon prijave dobiti link za pristup događaju.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime: *
E-mail adresa: *
Zanimanje:
Da li ste saglasni sa tim da dobijate informacije o sličnim događajima na vaš mejl? *
Slažem se da podaci koje sam naveo/la u ovoj formi mogu da se koriste u svrhu evaluacije prijave za predavanje Prilike za razvoj inovacije u poljoprivredi u okviru multikongresa Serbian Visions. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Startit. Report Abuse