Aplikimi për BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM
Vision Agency do të financoj studimet e 40 studentëve-maturantë për 3 vite në Kolegjin Universum, të cilët përveç pjesës
akademike do kenë mundësi që part-time të punojnë direkt në kompani në mënyrë që pastaj të vazhdojnë kontratën si të punësuar në Vision Agency.

Studentët e përzgjedhur do kenë mundësi të sigurojnë punën qysh sot, nga mosha 18 vjeçare, si dhe të punojnë për tregun global.

Financimi i studimeve sipas departamenteve:

-Shkenca Kompjuterike - 20 BURSA
-Gjuhë Gjermane - 20 BURSA

Të gjithë maturantët që dëshirojnë të studiojnë #Shkenca Kompjuterike #GjuhëGjermane dhe duan të punojnë si programer, IT, Data Security, Digital Marketing, Call Center, Content Writing, të aplikojnë për njërën nga këto 40 BURSA studimi dhe punë të financuara 100%, deri me 6 Shtator 2019.

Përzgjedhja e studentëve bëhet përmes Testit në bazë të drejtimit dhe Intervistës nga Kolegji Universum dhe Kompania Vision Agency.
Afati i fundit: 6 Shtator 2019, per çdo informatë shtesë na shkruani në info@universum-ks.org

Untitled Title
Emri *
Your answer
Mbiemri *
Your answer
Numri Telefonit *
Your answer
E-mail
Your answer
Vendi ku jetoni *
Your answer
Emri i Shkollës së Mesme dhe Qyteti *
Your answer
Në cilin kampus dëshironi të ndjekni ligjëratat? *
Drejtimi/Programi qe deshironi te studioni ne Kolegjin Universum *
Niveli i Gjuhës Angleze *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse - Terms of Service