Közös Halmaz Filmfesztivál – regisztráció
Kedves Barátunk! Ezen a felületen tudsz regisztrálni a Közös Halmaz Filmfesztivál programjaira. Várunk szeretettel!
*Neved *
Your answer
*Emailcímed *
Your answer
Kérjük, jelöld be, a Filmfesztivál mely programjain szeretnél részt venni!
*Adatvédelem
A rendezvényre történő regisztrációval automatikusan hozzájárulsz ahhoz, hogy személyes adataidat (név, emailcím) a rendezvényt szervező Közös Halmaz Alapítvány kezelje, valamint ahhoz, hogy rólad kép és/vagy videófelvétel készüljön és azokat a Közös Halmaz Alapítvány külső kommunikációja során (például honlapján, közösségimédia-felületein, hírlevelében) felhasználhassa, illetve a rendezvényen jelenlévőkkel utólag megoszthassa. Amennyiben ezzel nem értesz egyet, kérjük, jelezd az info@kozoshalmaz.hu emailcímen.

A felvételeket a Közös Halmaz Alapítvány munkatársa és/vagy megbízottja készíti. A személyes adatok kezelője a Közös Halmaz Alapítvány. A személyes adatokat az adatkezelő a felvétel elkészültétől számított öt évig kezeli, majd azokat megsemmisíti.

Személyes adataid kezeléséről a Közös Halmaz Alapítványtól tájékoztatást kérhetsz, hozzájárulásodat bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonhatod vagy módosíthatod a 2018. május 25. óta téged megillető, az adatokhoz való hozzáférési és adathordozhatósághoz való jog alapján. Kérheted személyes adataid helyesbítését, zárolását, törlését, illetve jogsérelem eseten tiltakozhatsz azok kezelése ellen az Alapítvány elérhetőségein (1133 Budapest, Kárpát utca 35., 5/17.; info@kozoshalmaz.hu; www.kozoshalmaz.hu), a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (ugyfelszolgalat@naih.hu; 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; +36-1-391-1400; www.naih.hu), valamint bírósághoz (választás szerint a lakóhely vagy tartózkodási hely szerinti törvényszékhez is) fordulhatsz.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service