Diumenge en família / LES TRES DE GRÀCIA
Cada dos diumenges a la parròquia de Sant Miquel dels Sants del barri de Gràcia oferim una experiència de catequesi i comunitat per a tota la família. Comencem a les 10:30h amb un esmorzar i després cadascú va amb els seus monitors i grup segons l'edat. A les 12:30h ens trobem tots a la Missa familiar per celebrar la fe i acabem amb una estona de pica-pica al jardí de la parròquia.
Les inscripcions pel proper curs 2020-2021 ja estan obertes. Busqueu el vostre grup i inscriviu-vos. Rebràs un mail per informar-vos de la reunió del setembre on formalitzareu la inscripcío i us presentarem el curs.

____________________________________________________________________________________________________________

Cada dos domingos en la parroquia de Sant Miquel dels Sants del barrio de Gracia ofrecemos una experiencia de catequesis y comunidad para toda la familia. Empezamos a las 10:30h con un desayuno y después cada uno va con sus monitores y grupo según la edad. A las 12:30h nos encontramos todos en la Misa familiar para celebrar la fe y acabamos con un pica pica en el jardín parroquial.
Las inscripciones ya están abiertas para el curso 2020-2021. Buscad vuestro grupo e inscriviros. Recibireis un mail para informaros de la reunión de setiembre en que formalizaremos la inscripción y presentaremos el curso.
Email address *
Nom i cognom de l'inscrit *
Edat *
Nom i cognom dels pares si és menor d'edat
A quin grup t'apuntaràs? *
A quina escola o institut estudies?
Estàs batejat? Has fet catequesi abans? On i què vas fer? *
Què trobaràs els diumenges a la parròquia de Sant Miquel?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy