Vrijwilligen op Haltpop 2021
Supertof dat je als vrijwilliger wilt werken op Haltpop 2021! Op 17 en 18 juli 2021 zetten we de Zaanstreek weer op zijn kop met een grootse jubileumeditie ter ere van "Fifteen Years of Noise".

Haltpop haalt haar kracht uit de grote groep enthousiaste vrijwilligers die er door hun grootse inzet en harde werk voor zorgen dat het festival ieder jaar opnieuw een onvergetelijke belevenis is voor iedereen, van bezoeker tot vrijwilliger. Vrijwilligen op Haltpop betekent één of meerdere supergezellige dagen doorbrengen met een supergezellige groep. Verder voorzien wij je van eten en drinken en krijg je een crewshirt om tijdens het festival te dragen en welke je na afloop mee naar huis mag nemen.

Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden als vrijwilliger op Haltpop 2021. Wij zullen daarna contact opnemen over de planning* en verdere details.

Tot ziens op Haltpop 2021!


* De op het inschrijfformulier genoemde data en tijden zijn onder voorbehoud.
Naar aanleiding van de inschrijvingen bekijkt Haltpop op welke momenten de vrijwilligers worden ingepland en of data en tijden moeten worden gewijzigd.
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
T-Shirtmaat (onder behoud van beschikbaarheid) *
Hoe vaak heb je op Haltpop gewerkt? *
Heb je specifieke ervaring met werken op evenementen? *
Op welke dagen kun je vrijwilligen?* *
Required
Wil je nog een grappie vertellen aan Haltpop? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy