Workshop: Financier je groene initiatief!
Ben jij bezig met stadsnatuur, een bijenlint, een buurttuin of een ander groen initiatief in Zuid-Holland en heb jij financiele middelen nodig voor de uitvoering van een concreet project? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? En besteed jij aandacht aan één of meer van de icoonsoorten in Zuid-Holland, bijvoorbeeld aan de egel, de argusvlinder of de rosse woelsmuis? Je krijgt extra begeleiding bij het opzetten van een campagne via Crowdfunding VoorNatuur en je maakt kans op een bijdrage tot €5.000 van de provincie Zuid-Holland.

NB dit is de laatste financieringsronde! Initiatieven die zich al eerst melden, zijn ook als eerst aan de beurt! Krijg je een toezegging, dan moet je campagne uiterlijk 1 november 2019 starten!

Meld je aan voor de workshop in Den Haag. Op vrijdag 13 september van 15.00-17.00 uur krijg je een introductie in crowdfunding, leer je hoe crowdfunding kunt inzetten bij het realiseren van je initiatief en krijg je informatie over de ‘verdubbelaar’ van de Provincie Zuid-Holland.

Tot 13 september!
Email address *
Wat is jouw naam *
Your answer
Neem je nog iemand mee? (Hoeveel mensen, namen en e-mailadressen) *
Your answer
Hoe heet jouw groene initiatief? *
Your answer
Waar gaat jouw initiatief over? *
Your answer
Wat voor een bedrag denk je minimaal nodig te hebben? *
Your answer
Wat is jouw e-mailadres? *
Your answer
Wat is jouw telefoonnummer?
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Voor je Buurt. Report Abuse - Terms of Service