Кариерен Tech Самит
Анкетата е завршена, но навистина ни помогна во создавањето на Кариерниот Tech Самит!

Се гледаме во сабота 19 септември 11:00 часот
https://www.facebook.com/events/347344263326453
*Настанот е бесплатен и ќе има стрим во живо!

Вашa,
Women In Tech Macedonia
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy