Machol be'Yachad ediția a 5-a, 19-23.02.2020
Tabără de dansuri israeliene și sport
Email address *
Numele și prenumele *
Your answer
Telefon *
Preferăm un număr de mobil.
Your answer
Data nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Fac parte din Comunitatea Evreilor *
Your answer
INFORMAȚII MEDICALE
Contraindicații medicamentoase, alergii, boli, altele (dacă este cazul).
Your answer
Doresc transport cu autocarul din București pentru acest număr de persoane: *
Contribuția participării la tabără este de: ● 150 lei/(max. 35 ani) ● 240 lei/(peste 35 ani) ● 90 lei/de la al doilea copil. ● Transport cu autocarul din București (dus-întors): 100 lei/persoană (opțional). ● Pentru participanții din țară se decontează pentru transport sumele ce depășesc100 lei/persoană, în limita biletului la cușetă cu 6 locuri, în termen de maxim 30 zile de la încheierea taberei.
Your answer
Doresc transport
Ora la care estimați că veți sosi în tabără
Tabăra începe miercuri, 19 februarie, cu masa de prânz, la ora 13:00.
Your answer
CONDIȚII DE PARTICIPARE ACCEPTATE PRIN COMPLETAREA ACESTUI FORMULAR
În cazul abaterii de la disciplina prevăzută în regulile taberei (ex: violență, consum excesiv de alcool ori consum de substanțe interzise, încălcări ale legilor țării ori regulamentelor de ordine interioară etc.), participantul ar putea fi trimis înapoi acasă, întreaga responsabilitate cât și costurile implicate revenindu-i acestuia sau părinților, în cazul participanților minori.
Dacă renunțarea la participare se face cu mai puțin de 14 zile înaintea începerii taberei, este posibil să nu putem restitui parțial ori integral taxa de participare. De asemenea, costul transportului va putea fi returnat doar în măsura în care nu au fost deja angajate cheltuieli și/sau transportatorul acceptă restituirea parțială ori integrală a acestuia, după caz.
Participanții se vor încadra complet în programul taberei, așa cum a fost el stabilit de organizatori, și nu vor părăsi tabăra, cu excepția cazurilor de forță majoră.
Înscrierea este considerată validă prin completarea și depunerea formularului de înscriere prin e-mail la bucuresti@jcc.ro, prin fax la 021.322.03.98, prin poștă ori depunere personală la sediul JCC București, str. Popa Soare nr. 18 și achitarea contribuției de participare. Achitarea contribuției de participare se poate face online, cu cardul, pe www.jcc.ro sau în numerar la Recepția JCC ori prin mandat poștal. Data limită de înscriere: 1 FEBRUARIE 2019.
Acord *
Participă și alți membri ai familiei?
Dacă da, vă rugăm să completați un nou formular pentru aceștia după finalizarea completării acestui formular.
Informații suplimentare: tel. 021.320.26.08 (recepția JCC)
sau Gabriela Bucățică: 0771-044-664
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy