Εργαστήριο επεξεργασίας δέρματος / Στοά Εμπόρων
Σας περιμένουμε στο Εργαστήριο επεξεργασίας δέρματος στο κατάστημα του Athens Makerspace στη Στοά Εμπόρων (Βουλής 8-10, Αθήνα 105 62). Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Δεν είναι απλά ένα ακόμη υλικό. Είναι το πιο παλιό υλικό που χρησιμοποίησε για να ντυθεί ο άνθρωπος. Ανάλογα με την επεξεργασία που θα του γίνει, μπορεί να δείχνει γυαλιστερό ή ματ, λείο ή ανάγλυφο, μαλακό ή τραχύ. Τα δερμάτινα αξεσουάρ μπορούν να ενταχθούν σε πολλά ενδυματολογικά contexts, προσδίδοντας άλλο ύφος κάθε φορά. Eπάνω τους αποτυπώνεται η διάθεση του δημιουργού να πειραματιστεί με τις απεριόριστες δυνατότητες του υλικού.

Το εργαστήρι μας θα έχει ως κύριο στόχο την κατασκευή μιας δερμάτινης θήκης για νομίσματα, coin pouch και θα εστιάσει στα πιο βασικά βήματα κατασκευής, όπως κατασκευή πατρόν, μέτρημα, σχεδίαση, κοπή, κόλληση, ραφή και φυσικά τελικό προϊόν! Όλα θα γίνουν στο χέρι! Οι συμμετέχοντες θα περάσουν από όλα τα στάδια κατασκευής, οπού και θα δουν να παίρνει μορφή από τα χέρια τους η θήκη για τα νομίσματα.


Σε περιμένουμε στη Στοά Εμπόρων (Βουλής 8-10, Αθήνα 105 62).
Με προπληρωμή: 20€
Πληρώντας στο σεμινάριο: 25€
Ημερομηνία & ώρα: Τρίτη 18/6 και ώρα 12:00 – 14:00.
Διάρκεια: 2 ώρες

Email address *
Όνομα *
Your answer
Επίθετο *
Your answer
Τηλέφωνο *
Your answer
Ημερομηνία Γέννησης *
MM
/
DD
/
YYYY
Απασχόληση/Επάγγελμα
Your answer
Από πού έμαθες για το μάθημα;
Τρόπος Πληρωμής *
Θέλω να λαμβάνω newsletters από το Athens Makerspace: *
Συμφωνώ ότι το Athens Makerspace θα διατηρεί και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά μου δεδομένα για κράτηση θέσης στο μάθημα, λόγους ασφαλείας και στατιστικών. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Athens Makerspace. Report Abuse - Terms of Service