Exclusiu Socis i Sòcies: Barraques de Pedra Seca amb el Robert Rovira
Declaro de forma voluntària que tots aquells esdeveniments que organitzi l'Associació Club Esportiu l'Arboç i als quals jo em subscrigui serà sota la meva responsabilitat. Entenc que participar en una carrera a peu o BTT, caminada o qualsevol esdeveniment esportiu comporta un risc i que estic en perfecte estat físic i de salut, sense patir cap condició, malaltia, lesió o afecció que desaconselli la meva participació en aquest tipus d'esdeveniments, així com adequadament entrenat per participar.

L'Associació Club Esportiu L'Arboç no es fa responsable de les opinions, dades i articles publicats o manifestats en conferències o qualsevol un altre mitjà, recaient les responsabilitats que dels mateixos es poguessin derivar sobre els seus autors.

D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), ho informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular Associació Club Esportiu l'Arboç amb la finalitat de realitzar gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres serveis que puguin ser del seu interès via emails, xarxes socials, etc.

Atès que el dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, pel present document dóna consentiment a l'Associació Club Esportiu l'Arboç a captar la seva pròpia imatge, bé a través de càmeres o vídeo càmeres, que l'afectat resulti clarament identificable. L'exercici de la captació de les imatges (o vídeos) per part de l'Associació Club Esportiu l'Arboç, o una altra empresa delegada, estarà limitat al conjunt d'activitats desenvolupades dins de l'àmbit de la seva activitat. L'Associació Club Esportiu l'Arboç es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.

Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades enviant un email a info@esportiularboc.club

---

NOTA: El Club Esportiu de l'Arboç es reserva el deret de cancel.lar o canviar la data en funció del nombre d'inscrits i/o la meteorología del dia del esdeveniment.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Selecciona un Esdeveniment *
Descripció
Ara que sembla que s'acabat la calor, el nostre soci *Robert Rovira*, membre del grup barraquer Drac Verd de Sitges i col.laborador de l'Observatori del Paisatge de Catalunya - Wikipedra (*), en la recerca, catalogació i documentació de les barraques i altres elements de pedra seca del nostre territori, i responsable a Catalunya de les construccions per emmagatzemar aigua, tornarà a sortir per tot el territori català per tal de documentar qualsevol construcció feta amb pedra seca, com ara barraques o cabanes, construccions per emmagatzemar aigua, murs i conjunts, forns i altres construccions, tasca altruista que desenvolupa des de l'any 2000.

Per això exposa que si hi ha algun soci que estigui interessat en acompanyar-lo pel territori i veure i compartir hores pels camps i muntanyes en la catalogació d'aquests elements, es pot inscriure aqui:

http://esportiularboc.club/pedraseca

(*) - Wikipedra és un espai web 2.0 sobre construccions de pedra seca de Catalunya i dels 85 municipis que integren el Parc del Pirineu Català i la Mancomunitat del Conflent-Canigó, corresponents a les comarques de Cerdanya, Conflent i Capcir de l’estat francès. El projecte està desenvolupat per l’Observatori del Paisatge i hi col·labora l’associació Drac Verd, el Parc del Pirineu Català, experts i altres entitats que vetllen pel patrimoni de la pedra seca.
Club Esportiu l'Arboç
Aceptació Condicions *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.