Formular de înscriere - Concurs ECDL Designer 3D
❗ Concurs ECDL Designer 3D la RoboticsFest Demo.

📌 ECDL ROMANIA se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa dobandeasca cunostinte de baza 📚 in domeniul tehnologiilor de imprimare 3D la standard international 🌏. Acesta va fi prezent in cadrul evenimentului printr-un stand destinat participantilor.

Premiile 🏆 si distractia 🎉 vor fi nelipsite! Inscrie-te la concurs si demonstreaza-ti abilitatile de designer 3D la RoboticsFest Demo!

❗Nota: In cadrul concursului de modelare 3D pot participa doar echipele FTC inscrise la eveniment ce au completat formularul de inscriere de mai jos.
Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Numarul si numele echipei *
Your answer
Unitate scolara *
Your answer
Telefon *
Your answer
E-mail *
Your answer
CONSIMTAMANT PRIVIND COLECTAREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Organizatorul nu are ca scop strangerea si utilizarea datelor cu caracter personal in cadrul acestui concurs.

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la: colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, nr de telefon, adresa email, scoala, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiului stabilit prin acest Regulament.

Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.
Participantii au dreptul sa se opuna prelucarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

Participantii au, in conformitate cu Regulamentului UE nr. 679/27.04.2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de a solicita rectificarea datelor, dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor, Dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), Dreptul la portabilitatea datelor procesate, opozitie la procesarea datelor, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si instantelor de judecata.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy