Kartlegging (ikke bindende) av interesse for høyhastighetsbredbånd i bygdene i Elverum kommune
Dette er et elektronisk skjema for registrering av interessen og behovet for høyhastighetsbredbånd til bygdene i Elverum kommune. I dagens samfunn øker stadig behovet for et raskt og stabilt bredbånd. TV-underholdning, skolearbeid, hjemmekontor og mye mer trenger sin del av internett linjen.

Elverum kommune har ikke ansvar for framføring av infrastruktur for bredbånd. Vi vet at deler av kommunen er dårlig eller manglende bredbåndsdekning for internett. For å bidra til å bedre situasjonen, vil kommunen søke tilskudd hos NKOM (Nasjonal kommunikasjonsmyndighet) for å få etablert bredbånd i enkelte områder. NKOM anser en hastighet på 4 Mbit/s eller bedre, for å være en tilfredsstillende bredbåndshastighet.

Det er etablert dugnadsgrupper i Heradsbygd og Sørskogbygda som jobber for utbygging av fiber på bygdene. I den forbindelse ønsker kommunen og kartlegge interessen og behov. Kommunen har derfor i samarbeid med dugnadsgruppene utarbeidet et kartleggingsverktøy som kan benyttes i dugnadsgruppenes arbeide, men også for kommunen.
Denne kartleggingen vil brukes i det videre arbeidet med å planlegge og bygge ut høyhastighetsbredbånd. Leverandørene har sine interesse-registrering på nett, men dugnadsgruppene ser at det er behov for å lage en egen, sammen med kommunen, slik at det kan lages en database av det totale behovet for høyhastighetsbredbånd i kommunen.

Kommunens rolle vil være å søke NKOM om økonomiske midler i form av tilskudd, slik at bredbåndsleverandørene kan bli interessert i å framføre bredbånd i enkelte spredt bebygde deler av kommunen.

Her ber vi om at det blir levert ET skjema fra hver husstand.
Email address *
Navn *
Your answer
Adresse *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Poststed *
Your answer
Gnr/Bnr
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Har du bredbånd i dag? *
Ønsker du bredbånd? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy