Medlemsregistrering
Medlemskap är giltigt först när medlemsavgift är inbetalad och registrerad.

Vi behöver din E-postadress för att kunna kontakta dig för att bekräfta medlemskapet och för att kontakta dig i framtiden ang. ditt medlemskap. Vi kommer även att lägga till dig i vårt nyhetsbrev (du kan avregistrera dig när som helst).
Email *
Välj typ av medlemskap *
Ange dina personuppgifter
Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta info@linsurf.com för att ansöka om medlemskap.
Medgivande *
Required
Förnamn *
Efternamn *
Personnummer
Ange i formatet ÅÅMMDD-XXXX
Födelseår
Om du inte vill ange ditt personnummer går det bra att endast ange födelseår. Medlemmarnas ålder har betydelse till exempel när föreningen söker bidrag.
Telefonnummer
Om vi behöver kontakta dig.
Ort *
Containerplats
Har du inte en containerplats och önskar hyra en plats, kontakta container@linsurf.se efter att du har genomfört registreringen.
Har du en containerplats sedan tidigare? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of LINSURF Linköpings Brädseglarklubb. Report Abuse