Inscripció com a soci de la Comissió de Festes del Congrés
La quota anual és de 15€
Text legal
D'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, la Comissió de Festes informa que les possibles dades personals recollides a la seva pàgina web, son incorporades en un fitxer de la seva titularitat i utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la seva sol·licitud, gestionar els nostres contactes i facilitar-li la informació dels seu interès que ens sol·licita, i que són necessaris per al seu compliment. Aquesta informació serà guardada i gestionada per la Comissió de Festes amb la deguda confidencialitat, aplicant mesures raonables de seguretat informàtica que estableix la legislació aplicable per impedir l'accés o ús indegut de les seves dades, la seva manipulació, deteriorament o pèrdua.
Les dades facilitades podran ser utilitzades per informar als usuaris i usuàries per diversos canals de comunicació sobre qüestions relatives a les seves activitats.
Tots els formularis de recollida de dades contenen una clàusula d'autorització, l'acceptació de la qual significa que l'usuari/a dona el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades facilitades, d'acord amb la LOPD. S'entén que l'usuari/a accepta aquestes condicions si prem el botó "enviar" que es troba en el formulari de recollida de dades abans de la clàusula de consentiment.
Els usuaris i usuàries podran exercir els drets reconeguts en la Llei i, en particular, els d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través d'escrit que podrà dirigir, adjuntant el seu DNI i la referència "Llei de protecció de dades" a:
Comissió de Festes del Congrés
Associació de Veïns del Barri del Congrés-Indians
c/Felip II, 177
08027 Barcelona
festamajorcongres@gmail.com
Aceptació *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy