Inscripció com a soci/a de la Comissió de Festes del Congrés
Al fer-vos socis de la Comissió de Festes del Congrés, col·laboreu en un projecte que serveix per mantenir viva la Festa Major del barri.
La quota anual és de 15€ i us dona dret a participar-hi a les assemblees de l'Associació, a rebre el butlletí anual de la festa, així com a tenir puntual informació dels projectes en marxa.
Text legal sobre el tractament de les vostres dades personals
D'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, la Comissió de Festes del Congrés, informa que les dades personals recollides en aquest formulari d'inscripció, son incorporades en un fitxer de la seva titularitat i utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la seva sol·licitud, gestionar els nostres contactes i facilitar-li la informació del seu interès que ens sol·licita, i que són necessaris per al seu compliment. Aquesta informació serà guardada i gestionada per la Comissió de Festes del Congrés amb la deguda confidencialitat, aplicant les mesures raonables de seguretat informàtica que estableix la legislació aplicable per impedir a tercers l'accés o ús indegut de les seves dades, la seva manipulació, deteriorament o pèrdua.
Les dades facilitades podran ser utilitzades per informar als usuaris/es per diversos canals de comunicació sobre qüestions relatives a les seves activitats.
Tots els formularis de recollida de dades contenen una clàusula d'autorització, l'acceptació de la qual significa que l'usuari/a dona el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades facilitades, d'acord amb la LOPD. S'entén que l'usuari/a accepta aquestes condicions si prem el botó "enviar" que es troba en el formulari de recollida de dades abans de la clàusula de consentiment.
Els usuaris i usuàries podran exercir els drets reconeguts en la Llei i, en particular, els d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través d'escrit que podrà dirigir, adjuntant el seu DNI i la referència "Llei de protecció de dades" a:

Comissió de Festes del Congrés
Associació de Veïns del Barri del Congrés-Indians
c/Felip II, 177
08027 Barcelona
festamajorcongres@gmail.com
Aceptació *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy