HAASTE -toimintamalli käyttöön! -koulutus 19.11.2021

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan ammattilaisille suunnattuun HAASTE-toimintamalli käyttöön! -koulutukseen perjantaina 19.11.2021 klo 9-16.

Ilmoittaudu 15.11.2021 mennessä! PÄIVITYS 15.11.2021: Koulutuksessa on vielä tilaa, voit edelleen ilmoittautua 18.11. saakka, maksuehto säilyy ennallaan.

Tämä ilmoittautuminen on sitova. Voit peruuttaa sen ennen viimeistä ilmoittautumispäivää linkin kautta, jonka saat ilmoittautumisen vahvistusviestissä. Vahvistus tulee sähköpostiisi. Jollei sitä näy, tarkista, ettei se ole ohjautunut roskapostiisi. Jos koulutuksen peruutus tulee viimeisen ilmoittautumispäivän 15.11. jälkeen, perimme puolet osallistumismaksusta. Jollei peruutusta tehdä lainkaan, perimme koko maksun. Koulutus laskutetaan jälkikäteen.

Lisätietoja: aistiyhdistys@aistiyhdistys.fi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Etunimet ja sukunimi *
Laskutusosoite *
Katuosoite, postinumero ja toimipaikka (e-laskut: verkkolaskuosoite, y-tunnus)
Puhelinnumero *
Työtehtävä ja organisaatio
Tässä voit esittää ennakkokysymyksiä tai toiveita.
Olen lukenut ja hyväksyn Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n tietosuojaselosteen. https://aistiyhdistys.fi/yhdistys/rekisteriseloste/ *
Required
Koulutuksen hinta *
Liity sinäkin Turun seudun Autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n jäseneksi ja tule mukaan iloiseen joukkoomme! Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n jäsenmaksu vuodelle on 30e. Jäseneksi ovat tervetulleita kaikki henkilöt, joita toimintamme kiinnostaa yksilöistä ja perheistä ammattilaisiin. Jäsenyys on perhekohtainen, jolloin jäseneduista pääsee nauttimaan kaikki samassa taloudessa asuvat perheen jäsenet! Aisti ry:n jäsenenä saat mm. Autismiliiton tai ADHD-liiton jäsenyyden ja lehden kotiin postitettuna valintasi mukaan sekä pääset osallistumaan edullisempaan jäsenhintaan Aistin koulutuksiin, tapahtumiin ja harrastuksiin.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry. Report Abuse