LÉPSZ EGYET ELŐRE? - 3 alkalmas intenzív coaching program
Nagy örömmel üdvözöllek a Kalangu Coaching programjában.

Regisztrációd a jelentkezési ív kitöltésével, majd a Kalangu Coaching - Tornallyay Éva által küldött visszaigazolással válik hivatalossá. Amennyiben ezt megelőzően bármilyen kérdésed van, kérlek, hogy írj az evat@kalangu.net email címre. Ígérem, válaszolok!

A részvétel feltételei:
• Jelentkezni 2019. május 10.-én éjfélig tudsz, szerződni május 15-ig kell, amivel egyidőben be kell érkezzen a részvételi díj is.
• a végén egy interjút szeretnék veled készíteni (írásban), amit szeretnék névvel (keresztnév elég), pozícióval vagy tevékenységgel publikálni a saját blogomon és esetleg más portálon is. Illetve szeretném, ha Te is megosztanád a saját Facebook oldaladon.


Kérlek, hogy a jelentkezési ívet figyelmesen töltsd ki. Köszönöm.
JELENTKEZÉS
VEZETÉKNÉV *
Your answer
KERESZTNÉV *
Your answer
E-MAIL *
Your answer
TELEFONSZÁM *
Your answer
1. MI AZ A JELENLEG AKTUÁLIS TÉMA, AMI MIATT COACHHOZ FORDULSZ? *
Your answer
2. KÉRLEK HATÁROZZ MEG EGY OLYAN CÉLT, AMIVEL ELÉGEDETT LENNÉL A 3 ALKALOM VÉGÉRE - mit szeretnél elérni, és hogyan fogod mérni a haladást, az elért eredményt? *
Your answer
3. MI TÖRTÉNNE, HA SEMMIN NEM VÁLTOZTATNÁL? *
Your answer
RÉSZVÉTELI DÍJ 2019. MÁJUS 10.-ig *
SZÁMLÁZÁSI NÉV *
Your answer
SZÁMLÁZÁSI CÍM *
Your answer
RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK
A jelentkezést követően telefonon egyeztetünk időpontot az első üléshez. Az ülések Skypeon lesznek.

Az egyeztetést követően a Megrendelő emailben megkapja a folyamatra vonatkozó szerződést, valamint a részvételi díjról kiállított elektronikus számlát, mely összegét a megadott bankszámlára kell átutalni. A programon való részvétel akkor garantált, ha a teljes részvételi díj beérkezett és a Kalangu Coaching – Tornallyay Éva által küldött szerződés aláírásra került. (Részletfizetés is lehetséges, ez külön megállapodás tárgya.)

A már megrendelt és kifizetett coaching folyamatot legkésőbb 2019. május 31.ig el kell kezdeni, és 2019. június 30.-ig be kell fejezni.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK:

Lemondás emailben lehetséges.
Amennyiben a megállapodott és már kifizetett csomag a folyamat első ülése előtt legkésőbb 72 órával lemondásra kerül, úgy az addig befizetett díj teljes egészében visszatérítésre kerül.
Amennyiben a teljes coaching csomag az első ülés előtt 72 órán belül vagy a legelső ülés után kerül lemondásra, úgy a program díjának 50%-a kerül visszatérítésre.
Tekintettel arra, hogy a folyamat eredményességének feltétele a kölcsönös elköteleződés, további lemondás csak indokolt esetben lehetséges, és visszatérítés egyedi megbeszélés tárgyát képezi.

JELENTKEZÉS *
ADATKEZELÉS
A Kalangu Coaching kijelenti, hogy a jelentkezés során megadott információkat és adatokat kizárólag belső adminisztrációs célokra használja, azt más cégnek, harmadik személynek nem adja át, és amennyiben erre a jelentkező külön felhatalmazást nem ad, marketing célokra nem használja. www.kalangu.net
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - http://www.kalangu.net/adatkezelesi-tajekoztato
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - http://www.kalangu.net/adatkezelesi-tajekoztato *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kalangu.net. Report Abuse