Informatieavond   'Naar de 2de Graad'


Beste ouder en leerling,

U staat voor een belangrijke beslissing: bij de overstap naar de tweede graad van het secundair onderwijs, dus vanaf het derde jaar, moet namelijk een studierichting gekozen worden.
Deze keuze ligt aan de basis van de verdere schoolloopbaan in het secundair onderwijs en heeft wellicht ook invloed op latere studiemogelijkheden.

Misschien ging u zelf al op zoek naar informatie en waarschijnlijk kreeg je al informatie via de school. 

Ook als CLB hebben wij de taak u wegwijs te maken in de structuur, de richtingen waaruit gekozen kan worden en wat de keuzes op langere termijn kunnen betekenen.

Daarom organiseren we vanuit Vrij CLB Trikant op donderdag 7 maart 2024 vanaf 19u30 een digitale informatieavond. Tijdens de presentatie kunnen via de chat ook vragen gesteld worden.

Om deel te nemen, gelieve onderstaand formulier in te vullen. U zal dan de dag voordien een link toegestuurd krijgen die toegang geeft tot de online informatieavond.

Past bovenstaand moment niet?  Dan kan u toch het formulier invullen.  Achteraf bezorgen we u dan per e-mail een opname van de presentatie die u later kan bekijken.

Vrij CLB Trikant vraagt deze gegevens enkel om u digitaal te kunnen bereiken. Deze gegevens worden slechts tijdelijk bewaard om logistieke redenen. Na de digitale sessie worden ze definitief verwijderd.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam van de leerling
Noteer hieronder de naam van uw zoon of dochter die in het 2de jaar secundair onderwijs zit.
*
Naam van de school
Duid hieronder de naam van de school aan waar uw zoon of dochter momenteel les volgt.
*
Keuze
Duid hieronder aan of je de digitale informatieavond wil meevolgen. Mocht dit niet lukken, dan kan je toch je gegevens nalaten en ontvang je achteraf de presentatie.
*
E-mailadres leerling / ouder
Naar welk emailadres mogen we de link sturen om de infoavond mee te volgen of de presentatie achteraf te ontvangen?
*
Bedankt voor de interesse!
Per e-mail ontvangt u een dag op voorhand de link waarmee u kan deelnemen aan de infoavond.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vrij CLB Trikant. Report Abuse