Contactgegevens + inschrijving Chiromeisjes 2019-2020
Via dit formulier kan u uw kind online inschrijven. Uw inschrijving wordt pas met succes voltooid, wanneer wij het gestorte lidgeld en de medische fiche ontvangen hebben. Van zodra uw kind is ingeschreven, is zij ook verzekerd bij Chirojeugd Vlaanderen (https://chiro.be/verzekeringen).

Je dochter kan 3 zondagen komen proberen op de Chiro om eens te kijken of het iets voor haar is en om de Chiro te verkennen. Tijdens deze zondagen is zij ook verzekerd, ook al is zij nog niet ingeschreven. Als zij nadien nog wil komen, vragen we om uw dochter in te schrijven.

Wanneer u meerdere kinderen hebt die lid zijn van de Chiro, vragen we om voor elk lid een afzonderlijk formulier in te vullen.
Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Straatnaam + huisnummer *
Your answer
Gemeente *
Your answer
Telefoonnummer *
GSM: 04xx xx xx xx of vaste telefoon: 014 xx xx xx
Your answer
Telefoonnummer (optioneel)
Als u een extra contactpersoon wenst.
Your answer
E-mailadres *
Dit e-mailadres zal gebruikt worden om u op de hoogte te houden van al het Chironieuws.
Your answer
E-mailadres (optioneel)
Als u een extra contactpersoon wenst.
Your answer
Groepsafdeling *
Huisbezoek *
Duid hieronder aan of u al dan niet een huisbezoek van de leidsters van uw dochter wenst. Bij een huisbezoek komen de afdelingsleidsters bij u op bezoek om zichzelf voor te stellen en lichten ze toe wat u in het komend jaar op de Chiro kan verwachten. Ideaal om ook langs uw kant vragen te stellen. Voor leden die al langer dan één jaar bij de Chiro aanwezig zijn, is de keuze geheel vrijblijvend. Bij nieuwe leden komen de leidsters sowieso langs.
Het gebruik van foto's *
Hierbij geef ik toestemming dat foto’s genomen tijdens activiteiten van Chiro Dessel gebruikt mogen worden voor interne communicatie of mogen verschijnen op onze website (www.chirodessel.be) of facebookpagina (Chiro Dessel of besloten afdelingsgroep). Wilt u foto’s laten verwijderen kan dit steeds door te mailen naar infomeisjes@chirodessel.be.
Opmerkingen
Andere belangrijke informatie over uw dochter waarvan de leiding op de hoogte moet zijn, bijvoorbeeld van medische aard of omtrent de gezinssituatie.
Your answer
Akkoordverklaring *
* Indien wij het inschrijvingsgeld niet tijdig ontvangen, worden er extra kosten aangerekend.
Required
Beveiligingsvraag *
Wat is de postcode van Dessel?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.