TALLERS DE CUINES DEL MÓN PER MARES, PARES I INFANTS, 1a edició escolar
Aquest desembre comencem els tallers de cuina multicultural des de la cuina de casa nostra acompanyats amb els nostres estimats infants.SOM-HI!!

A través de la plataforma ZOOM ens connectarem a les 19h el proper divendres, 10 de desembre, per gaudir de cuinar plegats i cadascú fent servir els seus estris de la seva cuina.
 Tindrem un o una xef que ens explicarà pas a pas com cuinar un plat tradicional del seu país d'origen. Aquesta serà una excusa molt sucosa per conèixer més sobre diferents cultures, viatjarem a les taules dels millors restaurants casolans del món sense bellugar-nos de casa!
A través d'aquest Taller d'ECCIT per nens aprendrem a tocar, provar, sentir, olorar i escoltar. Per ells i elles, la cuina  és magia!!

Podràs involucrar teus fills a la cuina de moltes maneres. A partir dels 3-4 anys, els nens i les nenes poden manipular petits aliments i ajudar a elaborar gairebé qualsevol plat. Amb 5 o 6 anys ja podran exercir de marmitons de cuina sense problemes.

Bé és cert que la cuina té elements perillosos com el foc o els ganivets, per això és aconsellable que estiguis davant i que al principi només t'observin o realitzin tasques senzilles com batre, amanir o pastar.

A poc a poc, i conforme vagin creixent, pots introduir-los en l'ús dels elements més perillosos, que amb la teva ajuda s'incorporaran de forma fàcil a la seva rutina.

https://www.eccit.org/


Les places són limitades.Aquesta activitat la podem realitzar gràcies al patrocini del Ajuntament de Barcelona


Us hi esperem!

ECCITeuuu-VOS

Sign in to Google to save your progress. Learn more
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
Nom *
Cognom *
Telèfon *
Correu electrònic *
Nom del teu infant i classe *
Política de privacitat i protecció de dades: D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), el client / usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un fitxer de què és responsable ASSOCIACIÓ ECCIT. L'informem també sobre els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir en el domicili social de ASSOCIACIÓ ECCIT, carrer Miquel Blay, 1, 5a de Girona (17001) o mitjançant el correu electrònic info@eccit.org. L'informem també que les dades personals subministrades no seran cedides ni comunicades, ni tan sols per a la seva conservació, a terceres persones. Finalment l'informem que les sessions del tallers poden ser gravades i emeses per canals d'internet. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy