Inschrijven Zangwerkplaats / Masterclasses 2023
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam *
Mobiele nummer *
Adresgegevens + Postcode & Plaats *
Leeftijd
Motivatie om deel te nemen aan de Masterclasses *
Betaling *
Voorwaarden
KOSTEN EN BETALING
Het cursusgeld bedraagt € 297.  Betaling dient te zijn voldaan binnen 14 dagen na het ontvangst van de factuur, en in ieder geval vóór de aanvang van de cursus. Betaal je in termijnen, dan geldt de 1e termijn als aanbetaling waarmee je plek op de cursus verzekerd is. Deze inschrijving verplicht tot betaling van het volledige bedrag. Bij verzuim van betaling wordt incasso ingeschakeld. Bijkomende kosten worden op crediteur verhaald.

ANNULERING DEELNAME
Annulering met volledige restitutie van het cursusgeld is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de cursus. Bij annulering minder dan 14 dagen voor aanvang, kan er geen restitutie of vrijstelling van betaling meer worden verleend. Na aanvang van de cursus wordt er geen restitutie of vrijstelling van betaling van restbedrag meer verleend. De betaling voor deze cursus kan niet worden ingeruild voor andere lessen.

ZIEKTE EN AFWEZIGHEID
Als er door welke reden dan ook een dag gemist wordt door de deelnemer, kan deze niet ingehaald worden. De lessen kunnen niet worden ingeruild voor andere lessen.

VERZETTEN CURSUSDAG
Mocht er een cursusaflevering door ziekte van of overmacht voor de docent niet kunnen doorgaan, dan zal een inhaaldag worden gevonden.

VERZETTEN CURSUS
In geval dat er 14 dagen voor aanvang nog niet voldoende inschrijvingen voor de cursus zijn, kan het gebeuren dat de cursus uiterlijk 2 maanden opgeschoven wordt.
Privacy
Wij respecteren jouw informatie en privacy! Vocally Zangcoahing zal de gegevens in dit formulier gebruiken om in contact te kunnen komen met jou met het doel om jou te kunnen voorzien van relevante informatie over de diensten en evenementen van Vocally Zangcoaching.

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het verwerken van deze gegevens. Door de onderstaande opties aan te vinken geef je toestemming en jouw voorkeur over hoe we je mogen benaderen aan. Je kunt je toestemming en jouw voorkeuren altijd later nog wijzigen. Meer over hoe wij omgaan met jou privacy lees je in de privacyverklaring op onze website.
Bevestiging *
Alles is duidelijk! Ik heb de voorwaarden en de privacyverklaring gezien en begrepen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy