Mentor jelentkezés - Konnekt Mentorprogram
Kedves Leendő Mentorunk!

Nagyon örülünk, hogy úgy döntöttél jelentkezel a programunkba.
Az alábbi kb. 20 perces kérdőív kitöltése után értesítünk arról, hogy melyik időpontban várunk a személyes interjúra, amely abban segít, hogy jobban megismerjünk és te is jobban megismerd a programot. A programba való felvételről ez után döntünk.
Ha bármilyen kérdésed lenne, akkor bátran írj a címünkre: mentorprogram@knnkt.org

Köszönettel:
Konnekt Mentorprogram csapata

A programról röviden
▶ Milyen hosszú a program?
A Mentorprogram októbertől áprilisig tart.
▶ Milyen kötelező események vannak?
A program egy mentorképzéssel és nyitókonferenciával kezdődik és zárókonferenciával végződik. Ezeken a részvétel kötelező. Emellett havi csapattalálkozókat szervezünk, melyeken csapatépítés és készségfejlesztés zajlik, ezeken a részvétel ajánlott. A mentor-diák párosnak havi minimum két alkalommal kell találkozniuk. Emellett fakultatív rendezvényeket és workshopokat szervezünk, melyek minden Mentorprogramban résztvevő számára nyitottak.
▶ Milyen felkészítést kap a mentor?
A nyitókonferencia előtt egy 1 napos mentorfelkészítésen vesz részt minden mentor, ahol a program menetét és a mentor-diák kapcsolat alapjait sajátítjuk el. Emellett egy komplett mentorkézikönyvet és online toolt kap minden résztvevő.
▶ Miért éri ez meg a mentornak?
A mentor személyes fejlődésre, különböző készségek elsajátítására tesz szert a program során (pl: empátia, coaching, időmanagement, kommunikáció, visszajelzésadás). Emellett részévé válik egy aktív, inspiráló közösségnek, növekszik a kapcsolati hálója és önkéntes tevékenységként is fel tudja mutatni a jövőben. Nem utolsó sorban: életre szóló élmény egy diák életébe változást hozni! :)
▶ Miért kell a mentornak részvételi díjat fizetni?
A részvételi díj 9000 ft, melytől, ha rászorultságod indokolja, el tudunk tekinteni. Egyesületünk önkéntes alapon működik és pályázatoktól valamint alkalmi támogatásoktól függ. A részvételi díj a program megvalósításának egy részét fedezi. Szükséges ahhoz, hogy a minőséget, a személyességet fenntartva fejlődni és növekedni tudjunk. (Miskolc, Szeged és Nyíregyháza esetén eltekintünk a részvételi díjadtól az egyéb felmerülő költségeitek miatt. De ha megteheted és szívesen támogatod a program megvalósulását, örülünk, ha Te is befizeted az összeget!)
▶Ha vizuálisabb típus vagy és inkább érezni szeretnéd a Konnekt hangulatot, nézd meg a legutóbb készült videót rólunk: https://www.youtube.com/watch?v=z1XygoWe3qI

Várunk szeretettel!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms