Anmälan till Naturskyddsföreningen i Västerbottens föreningsutbildning, söndag 18 november i Umeå
Varmt välkommen till denna utvecklande heldag för ideellt engagerade i Naturskyddsföreningens kretsar i Västerbottens län. Vi bjuder in alla som är aktivt engagerade i en lokal kretsverksamhet eller som har ett intresse av att bli mer delaktig i kretsens arbete och aktiviteter.

Praktiska detaljer: Vi börjar med en kort introduktion direkt efter kretskonferensen lördag 17/11 kl 16.15-17.00. Gemensam middag kl 18.00-20.00. Söndag 18/11 kl 09.00 - kl 17.00.

Värd för arrangemanget är Naturskyddsföreningens lokala krets i Umeå, Nordmaling och Vännäs.

Utbildningsdagen är kostnadsfri, lunch och fika ingår, samt middag på lördagen. För dig som även deltar på lördagens kretskonferens och behöver övernattning ordnar kansliet bokning av boende lördag-söndag.

OBS: För kretsar med färre än 500 medlemmar ersätter länsförbundet resekostnader och övernattning/frukost för två personer per krets. För kretsar med fler än 500 medlemmar står kretsen själv för resekostnader och övernattning/frukost.

För frågor välkommen att kontakta Natalie på regionala kansliet på tel. 076-143 95 44 eller e-post kansli.vasterbotten@naturskyddsforeningen.se.

OBS: Skicka in din anmälan senast 4 november!

Email address *
Namn *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Kretstillhörighet *
Övernattning lördag-söndag inkl frukost *
Övernattning i hotellboende centralt i Umeå. 3- och 4-bäddsrum, sängkläder och handduk ingår. Kansliet sätter ihop grupperna som delar rum utifrån de som anmält sig med övernattning. Ange i meddelandefältet längst ned om du önskar dela rum med någon och i så fall vem.
Meddelande om matallergier m.m
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service