Ilmoittautuminen lentisturnaukseen 18.5.2019
Ilmoittautumisen jälkeen sinulle pitäisi tulla automaattisesti sähköpostiin kuittausviesti, jossa näet tämän lomakkeen ja omat vastauksesi. Jos viestiä ei kuulu, ole yhteydessä Ilkkaan ilkka.virjo@hontsy.fi niin varmistetaan että ilmoittautumisesi tulee perille!

Kaikille avoin lentopalloturnaus Kaukajärven vapaa-aikatalolla lauantaina 18.5. noin klo 10-16. Turnaus pelataan joukkueittain, eli samalla joukkueella alusta loppuun. Ilmoittautuminen tapahtuu kuitenkin yksilönä. Tämänkertainen turnaus pelataan yhdellä sarjatasolla - valtaosa ilmoittautuneista on toivonut semi-sarjaa.

Joukkueet pyritään muodostamaan niin, että ne ovat kummassakin sarjassa mahdollisimman tasaisia, ja että joukkueista löytyy tasaisesti erityyppisiä pelaajia. Kuhunkin joukkueeseen tulee tasan kuusi pelaajaa, ts. jos ilmoittautujamäärä ei ole tasan kuudella jaollinen, on muutama viimeinen peluri varasijalla / odottamassa seuraavan joukkueen täyttymistä.

Kaikki joukkueet tasosta riippumatta ovat sekajoukkueita, eli niihin otetaan ja todennäköisesti myös tulee sekä naisia että miehiä.

Turnausmaksu: normaalihinta 25,- - alennettu 20,-. Ilmoittautuminen päättyy pe 17.5. klo 15.

Huom. Ilmoittautuminen on SITOVA, eli sitoudut maksamaan turnausmaksun mikäli mahdut mukaan. Peruutus on mahdollinen vain pakottavasta syystä. Pakottavasta syystä tehty peruutus on maksuton 11.5.mennessä, sen jälkeen veloitetaan peruutusmaksu 10 euroa. HUOM. mikäli teet "oharit" eli et peruuta tuloasi etkä saavu paikalle, veloitetaan turnausmaksu kaksinkertaisena.

Email address *
Nimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Postiosoite (katuosoite, postinumero, toimipaikka) *
Your answer
Pelimaksun suhteen ryhmäni on *
Maksan seuraavasti *
Mikäli ET ole käynyt jo pidemmän aikaa Höntsyn lentopallovuoroilla, kerro hieman itsestäsi lentopalloilijana
Esim. miten pitkään olet pelannut ja missä / milloin. Jos olet pelannut sarjassa/sarjoissa niin millä tasolla. Minkälainen on yleensä roolisi kentällä (onko paras puolesi lyöminen, torjuminen, passaaminen, puolustaminen...?) Mikäli olet käynyt Höntsyn vuoroilla, minkätasoisilla olet käynyt ja miten arvioisit itseäsi suhteessa muihin siellä pelanneisiin (myös yleistietoa lentisturnauksista -sivulta löytyy videoklippejä eri tasoilta). Voit kirjoitella aika pitkästikin. Tarkoitus on että joukkueita EI arvota vaan rakennetaan tasaiset joukkueet. Tämä perustuu siihen, että tunnemme suurimman osan pelaajista etukäteen. Niinpä on tärkeää saada vastaavaa tietopohjaa myös niistä, joita emme tunne.
Your answer
Muita toiveita ja terveisiä
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service