EU-s high-tech pályázatok konferencia máj.29.Meghívó!
EU-s high-tech fejlesztési pályázatok konferencia (május 29. BKIK)
Mire kaphatunk támogatást? Kapacitás-növelés, kutatás-fejlesztés, prototípus-fejlesztés, határon túli együttműködés, védelem-ipari kkv-k versenyképességének javítása, elektronikus hadviselés, dróntechnológia, műholdas kommunikáció, űrvédelem, korai előrejelző rendszerek, tengerfelügyelet, speciális-szoftverek, kibervédelem, mesterséges intelligencia. Űrtechnológia hétköznapi alkalmazása. Cégek digitalizációja, ill. a digitalizáló szakértők munkájára.
Regisztráció, jelentkezés: https://forms.gle/LV37j1HcDe8385aQA

Program:

1. Aktualitások. Rákossy Balázs eu-s források felhasználásáért felelős államtitkár, Pénzügyminisztérium (felkérve)
2. Milyen KFI pályázatok lesznek 2019-ben? Nemzeti Kut-Fejl-si és Techn.Hiv. (NKFIH) Kiss Tamás ov.
3. Európai Űrügynökség (ESA) pályázatai. Tandi Zsuzsa, ESA magyarországi tech-tr. program vez.

4. EU H2020 pályázatok. Nemzeti Kutatási- Fejlesztési és Technológia Hivatal (NKFIH), Csúzdi Szonja főov.

5. EU H2020 bíráló: mire figyeljünk a pályázat összeállításánál? Erdő Sándor üv.

6. Mit támogatnak az EU high-tech fejlesztési Védelmi Alap pályázatai? (Stefan Moritz ügyv.CEA-European Entrepreneurs, angolul, tolmácsolással).  (Kutatás-fejlesztés, prototípus-fejlesztés, határon túli együttműködés, euro-drónok, speciális szoftverfejlesztés, műholdas kommunikáció, mesterséges intelligencia, elektronikus hadviselés, kiber-technológia, radar, jövőbeni védelmi technológia, stb). Magyarországon elsőként itt kap róluk tájékoztatást!  
Keressük a nemzetközi konzorciumokban pályázni kívánó hazai cégeket!

7. EU- DigitaliseSME program. Hogyan vehetünk részt digitalizációra törekvő cégként vagy cégdigitalizáló szakértőként ezen a brüsszeli pályázaton? (Stefan Moritz-tolmáccsal, Maróczi Imre).
Keressük a részt venni kívánó hazai partnereket!

8. Konzultáció a programokba bekapcsolódni kívánó cégekkel

9. Büféebéd

Mikor? 2019. május 29. 10-14h
Hol? Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), 1016 Bp. Krisztina krt.99. Baross terem

Részvétel díj 15,000 Ft. A támogató és társszervező szövetségek tagjának kedvezménnyel csak 11,000 Ft (Ehhez  jelentkezőként kérjük írja be, hogy melyik társszervező szövetségtől, ill. kamarától kapta a Meghívót.) Ha mástól kapta a Meghívót, akkor gyorsasági kedvezményt vehet igénybe,  május 22-ig csak 11,000 Ft, május 25-ig csak 13,000 Ft a díj. Jelentkezési sorrendben tudunk helyet biztosítani a terem kapacitásáig.  Szervezi a Pályázati Tanácsadók Országos Szövetsége (PÁTOSZ). Támogatja a MGYOSZ, BKIK, MAVÍZ, M.Innovációs Szöv. Euroadvance, más rangos szervezetek.

A részvételi díjat kérjük a PÁTOSZ  11600006-00000000-11257440 sz.bankszámlájára utalni.
További info: info@patosz.hu , tel:0630-940-3240   www.patosz.hu ,  Facebook/patosz.hu

Jelentkezni allábbi lapon lehet:

(A Pályázati Tanácsadók Országos Szövetsége (PÁTOSZ) a nemzeti kapcsolattartója az eu-s "Mobilisesme" nemzetközi csereprogramnak, amely (az egyetemisták "Erasmus" programjához hasonlóan) a mikro és kkv-k alkalmazottait és tulajdonos-ügyvezetőit ösztöndíjjal más eu-s tagországok cégeinél eltölthető 2-4 hetes szakmai tapasztalatcseréhez segítette. Várhatóan ősszel újraindul. Pátosz "Pártoló" tagjaink a jelentkezésnél előnyt élveznek.)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Vezetéknév *
Személynév *
Mobil: *
Beosztás *
Számlafizető cég neve: *
Cég címe: *
Milyen témakörök érdeklik?
Partnereket keresünk a brüsszeli eu-s pályázatokhoz. Melyik pályázaton venne részt? (Előzetes felmérés)
Hogyan jutott el Önhöz az EU-s konferenciánk híre? Kérjük, ide írja be a szervezet nevét, amelyiktől a Meghívót kapta. (A kedvezményes részvételi díj megállapításához szükséges)
A PÁTOSZ a szervezője és kapcsolattartója az EU "Mobilisesme" külföldi csereprogramnak, amely (az egyetemisták "Erasmus" programjához hasonlóan) a mikro- és kisvállalatok alkalmazottait és tulajdonos-ügyvezetőit ösztöndíjjal más eu-s tagországok cégeinél 2-4 hetes szakmai tapasztalatcseréhez segítette 2017-18-ban. A program várhatóan 2019. ősszel újraindul. Szeretne Ön is részt venni a PÁTOSZ eu-s programjaiban és rendezvényein? Szeretne időnként eu-s pályázati híreket, hírlevelet kapni? Ez könnyű, ha "Pártoló tag"-ként csatlakozik a PÁTOSZ-hoz. Szeretne "Pártoló tag" -ként csatlakozni a PÁTOSZ-hoz? (Közgyűlésen nincs szavazati joga, sem kötelezettsége, viszont tájékoztatjuk az eu-s programokról, amelyekben részt vehet a Pártoló tagunk.) *
GDPR. Az Ön adatait a konferencia részvétellel kapcsolatos regisztrációra és PÁTOSZ-tájékoztatásra használjuk fel. A rendezvényeken részvevőkről fénykép és videó-felvétel készülhet, amelyet a PÁTOSZ webes oldalain megjeleníthetünk. A jelentkezéssel ehhez beleegyezését adja.
Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy