Inschrijving evaluatiemoment KVB1 (#1 - januari)
Om zelfstandig en vrij indoor toprope te mogen klimmen, word je aangewezen een klimvaardigheidsbewijs 1 te behalen. Dat wil zeggen dat je dan zelfstandig in de zaal toprope mag klimmen zonder begeleiding of toezichter. Klimvaardigheidsbewijzen zijn belangrijke stappen in het opleidingstraject tot zelfstandig klimmer. KVB1 (indoor toprope) is de eerste stap, in dit traject leer je om veilig in een klimzaal te topropen. (meer info over het traject: http://goo.gl/xxEo8c)

Kandidaten met een voorkennis die nog niet in het bezit zijn hiervan kunnen een evaluatie krijgen onder toezicht van een erkend evaluator in 'Klimzaal Den Oosthoek' te De Panne via 'West Coast Lizards climbing team vzw'.

Opgelet! Dit is een evaluatiemoment en geen opleidingscursus. Er wordt van jou verwacht dat je reeds de theoretische en praktische basis kent van het veilig en verantwoord indoor toprope klimmen!

Minimumleeftijd om deel te nemen aan deze evaluatie is 10 jaar (tot de leeftijd van 14 jaar dien je in klimzaal Den Oosthoek steeds vergezeld te zijn van een gekwalificeerde begeleider of voogd met KVB1 die instaat voor de veiligheid).

Je zal worden geëvalueerd op volgende aspecten:
- omgang met regels in de klimzaal en tijdens het klimmen
- omgang met materiaal
- correct inbinden van klimmer en zekeraar
- partnercheck en veilig leren klimmen
(checklist: https://goo.gl/Xn96vG)

Na het slagen in deze evaluatie ontvang je het klimvaardigheidsbewijs 1 (KVB1) waarmee je zelfstandig vrij indoor toprope klimmen mag klimmen.

Onderaan kun je je inschrijven waarop je een email ontvangt om de betaling uit te voeren. Nadat je deze betaling hebt uitgevoerd is jouw deelname bevestigd en definitief.

Datum:
- Vrijdag 27 januari | 18u00 - 20u00

Deelnameprijs:
De deelnameprijs aan deze evaluatie bedraagt €25. Hierin is de inkomprijs, verzekering, evaluatie en aanmaak van het KVB1-pasje inbegrepen. Het materiaal is niet inbegrepen maar kan in de klimzaal bij de begeleider gehuurd worden voor slechts €2.

Locatie:
Deze evaluatie zal plaatsvinden in 'Sporthal Den Oosthoek' waarin de klimzaal gevestigd is.
Sporthal Den Oosthoek
Sportlaan 2
8660 De Panne
https://goo.gl/maps/XcPBsvFharP2

Wees snel want de plaatsen zijn beperkt tot 12 deelnemers!

Inschrijvingsformulier
Bij het inschrijven van extra personen, gelieve hun naam te gebruiken i.p.v. meermaals dezelfde naam.
Voornaam & naam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres *
Straat + nummer
Your answer
Postcode *
Your answer
Plaats *
Your answer
Email *
Your answer
GSM-nummer *
Your answer
Bent u lid van 'West Coast Lizards climbing team vzw' *
KBF-lidnummer
Enkel in te vullen voor leden van het KBF. Dit is het nummer dat op de achterzijde van jouw KBF-lidkaart vermeld staat. Indien je nog geen lid bent van onze club en de KBF, kun je je inschrijven op volgende link (aan te raden maar niet verplicht): http://www.klimenbergsportfederatie.be/kbf/ledeninfo/lid-worden (kies als club voor West Coast Lizards Climbing Team)
Your answer
Na het versturen van jouw inschrijvingsformulier zal je een email ontvangen met verder instructies om de betaling over te maken naar 'West Coast Lizards vzw'. Je kunt pas deelnemen indien de betaling uitgevoerd werd, en je een deelnamebevestiging ontvangt.

Voor meer info contacteer ons via westcoastlizards@gmail.com

We wensen jouw veel succes met je evaluatie!

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.