Nomination to the Swedish Risk Academy Award to a Senior Researcher 2020
Riskkollegiet är en ideell förening vars syfte är att öka kunskapen om risker i samhället, och om hur risker uppfattas och hanteras i olika sammanhang. I enlighet med sitt syfte delar Riskkollegiet årligen ut ett pris för att hedra och uppmärksamma personer som genom sin forskning bidrar till att öka kunskapen om risker.
Nu utlyses 2021 års pris, The Swedish Risk Academy Award to a Senior Risk Researcher. Det ska gå till en senior forskare vars forskning har relevans för Riskkollegiets syfte och vilken i sin forskning visat god initiativförmåga, engagemang och vetenskaplig mognad.

Nomineringen ska skickas in senast den 30 november 2020. Styrelsens beslut om pristagare kommer att beredas av Riskkollegiets vetenskapliga råd.
Priset delas ut på Riskkollegiets årsmöte och består av en plakett jämte ett stipendium om 5 000 kr. I samband med prisutdelningen förväntas pristagaren ge en presentation av sin forskning.
Eventuella frågor om priset och nomineringsprocessen kan ställas till Ullrika Sahlin, ordförande i Riskkollegiets styrelse, e-post: Ullrika.Sahlin@cec.lu.se.

http://www.riskkollegiet.nu/
Namn på nominerad forskare *
Kontaktuppgift till den nominerade *
En kort beskrivning av den nominerades forskning *
Ett urval av tre av den nominerades publikationer *
Motivering till nomineringen *
Kontaktuppgifter till den som nominerar (namn, telefon, epost)
Vid behov kan du även skicka kompletterande information till riskkollegiets kansli: riskkollegiet@riskkollegiet.nu
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy